AcasăNewsVoci cunoscute din interiorul PSD cer demisia lui Ciolacu

Voci cunoscute din interiorul PSD cer demisia lui Ciolacu

Se teme Ciolacu de vreo dezvăluire din cartea anunțată de Dăncilă? ”Îmi asum...”

Pe fondul recentelor declarații ale președintelui Iohannis, care au mustit de acuzații la adresa PSD, se află cum anume se poziționează doi social-democrați care au deținut, la un moment dat, funcții de conducere în cadrul formațiunii.

În primul rând, este vorba despre fosta șefă a Guvernului și, totodată, a PSD, Viorica Dăncilă, care a ales să iasă cu un mesaj prin care cere public plecarea lui Marcel Ciolacu din postura de lider interimar al formațiunii. Dar și dovezi din partea lui Klaus Iohannis pentru acuzațiile aduse la adresa PSD-ului, în cursul acestei zile, în contextul în care la Camera Deputaților a fost adoptat tacit proiectul privind autonomia Ținutului Secuiesc.

„Oricine ar fi fost liderul PSD și Președintele Camerei Deputaților astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituțional și anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români și nici să rămână în fruntea partidului. Este un precedent periculos și în egală măsură jenant pentru România și pentru Parlament, dar și pentru Partidul Social Democrat, care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu. (…) Adevărul este că Marcel Ciolacu ori nu și-a făcut treaba de președinte al Camerei, ori a închis ochii cu bună știință pentru adoptarea unei legi care ne vinde țara în aceste vremuri grele și complicate. Îi solicit așadar demisia de la conducerea interimară a Partidului Social Democrat, pentru modul rușinos în care a umilit românii!”, transmite, între altele, Dăncilă, pe Facebook.

Anterior în cursul acestei zile s-a pronunțat pe același subiect și fostul secretar general al PSD-ului, din perioada în care la conducerea partidului se afla Liviu Dragnea. Prin intermediul unei scurte postări pe aceeași rețea de socializare, Codrin Ștefănescu îi cere lui Marcel Ciolacu să demisioneze din postura de al treilea om în stat. „Ciolacu ar trebui sā-si cearā iertare public pentru nemernicia cu autonomia Tinutului Secuiesc! Sā convingā milioane de români cā nu a girat mizeria asta! Apoi sā-si prezinte demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Si sā cearā demisia si celor implicati in aceastā oribilā chestiune. Asta-i tot!”, susține Ștefănescu.

author avatar
Cristina Stefan
559 afisari

3 COMENTARII

  1. ciulake e zero barat!E provenit din puțurile gîndiri securizante.. A facut o facultate neacreditata iar la examen a fost acreditate pt. 24 de ore,cît sa ia ciulake licența! Cum dreacu domne? Iar olguța vasilescu zicea ca ea îl vede în fruntea PSD! Lipsa de caracter este și la olguța-sau pupincurism cum io zice?..Mai slab,inodor și incolor,șleampăt președinte de partid n-a avut PSDu in toata istoria lui!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger