AcasăNewsVOCEA ROMANIEI: Una dintre concurente s-a speriat si s-a retras din concurs!

VOCEA ROMANIEI: Una dintre concurente s-a speriat si s-a retras din concurs!

Lavinia Valcan

VOCEA ROMANIEI. Una dintre concurentele din echipa lui Smiley, Lavinia Valcan, nu s-a mai prezentat la a doua etapa a concursului, anuntand ca nu mai vrea sa faca parte din competitie.

Lavinia Valcan

In seara de marti, 1 noiembrie, show-ul Vocea Romaniei a ajuns la cea de-a doua etapa, cea in care concurentii trebuie sa se dueleze intre ei, in cadrul unor duete, in urma carora antrenorii lor muzicali vor trebui sa aleaga pe cine pastreaza in competitie.

Cu toate astea, desi prima selectie de la Vocea Romaniei a fost destul de riguroasa si dificila, o concurenta a ales sa renunte la sansa de a deveni celera. Lavinia Valcan i-a trimis un sms unuia dintre organizatorii show-ului anuntand ca nu se mai prezinta la a doua etapa. „Mi-e greu sa merg mai departe, am vazut o gramada de favoriti”, a mentionat Lavinia.

Smiley a fost surprins total la aflarea vestii si a sunat-o pe tanara care facea parte din echipa sa pentru a incerca sa descopere ce s-a intamplat. “Nu am inteles. A fost asa, ca un topor in moalele capului. Nu numai ca ai renuntat la sansa ta, dar ai si privat pe cineva de o sansa”, i-a spus el Laviniei.

VOCEA ROMANIEI: Brenciu a izbucnit in lacrimi la despartirea de o concurenta! VIDEO

Fosta consilera a lui Crin Antonescu a fost eliminata din Vocea Romaniei!

Smiley are o problema din cauza acestui abandon deoarece el pregatise un duet format din Lavini si Anthony, iar acum va trebui sa gaseasca o solutie pentru a iesi din incurcatura, cea mai probabila varianta fiind cea in care va alege trei concurenti sa cante simultan din care, va alege cine ramana in Vocea Romaniei.

Iata cum a cantat Lavinia in prima parte a concursului!

author avatar
Ciprian Purice
1.734 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger