AcasăNewsVOCEA ROMANIEI: Brenciu si Loredana, duet in lacrimi pentru Malina Olinescu! VIDEO

VOCEA ROMANIEI: Brenciu si Loredana, duet in lacrimi pentru Malina Olinescu! VIDEO

VOCEA ROMANIEI. In timpul show-ului de marti seara, Horia Brenciu si Loredana au sustinut un duet emotionant in memoria Malinei Olinescu, cei doi alegand sa cante melodia ”Mi-e dor de tine” a regretatei artiste.

Cantareata Malina Olinescu s-a sinucis, in noaptea de duminica spre luni, aruncandu-se de la etajul sase al blocului in care locuia, situat in zona Garii de Nord din Bucuresti. Malina Olinescu avea 37 de ani si era fiica cantaretei Doina Spataru si a actorului Boris Olinescu.

[youtube]UxHCme2l5ls[/youtube]

„Malina Olinescu va fi inmormantata, joi, la cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti, dupa ce miercuri dupa-amiaza trupul neinsufletit al cantaretei va fi depus la capela aceluiasi cimitir”, a declarat Calin Geambasu.

Cei care au cunoscut-o si apreciat-o pe Malina Olinescu isi pot lua ramas bun de la aceasta incepand de miercuri dupa-amiaza la capela cimitirului Sfanta Vineri. inmormantarea va avea loc, joi, tot la cimitirul Sfanta Vineri. Potrivit lui Calin Geambasu, accesul presei nu va fi restrictionat la funeralii, insa familia Malinei Olinescu doreste ca ziaristii sa se manifeste decent si sa respecte memoria artistei.

VOCEA ROMANIEI la ProTV: Vezi rezumatul editiei de marti, 13 decembrie! VIDEO

De altfel, intr-o declaratie acordata luni presei, Doina Spataru, mama Malinei Olinescu, a rugat presa sa trateze „cu discretie, cu decenta si cu respect” moartea fiicei sale, care a trecut prin viata cu discretie. „Va multumesc tuturor si am o rugaminte. Asa cum Malina a trecut prin viata cu discretie, va rog din tot sufletul – si sunt convinsa ca este si dorinta ei – sa tratati trecerea ei dincolo cu discretie, cu decenta si cu respect”, a spus Doina Spataru.

 

author avatar
Ciprian Purice
8.419 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger