AcasăNewsVOCEA ROMANIEI: Brenciu a izbucnit in lacrimi la despartirea de o concurenta!...

VOCEA ROMANIEI: Brenciu a izbucnit in lacrimi la despartirea de o concurenta! VIDEO

In cea de-a doua etapa a show-ului VOCEA ROMANIEI, Horia Brenciu a fost teribil de emotionat de modul in care au cantat doua dintre concurentele sale si a plans atunci cand a anuntat cine trebuie sa paraseasca competitia.

Vocea Romaniei, a ajuns marti seara, la etapa “Confruntarilor” in care participantii din achipa aceluiasi antrenor muzical canta in duet, iar numai unul ramane in concurs.

De departe, cel mai emotionant moment l-a avut ca protagonist pe Horia Brenciu, care a izbucnit in lacrimi atunci cand a trebuit sa se desparta de una dintre concurentele pe care le-a antrenat. E vorba despre duetul format de Iuliana Puschila si Kristina Koszorush care au interpretat perfect piesa “Just like a tattoo”.

“Eu nu stiu pe cine sa aleg, degeaba va uitati la mine. Eu zic ca fetele astea au fost facute una pentru alta si au dat dragoste reciproca si cred eu au dat un exemplu inregii industrii muzicale romanesti, aceste doua fete care nu au experienta pe scena, ca sa zici ca stiu sa se miste, ca stiu sa fac o groaza de lucruri, astazi ne-au dat o lectie de bun simt si de dragoste tuturor. Asta e cea mai grea zi a vietii mele”, a marturisit Horia Brenciu puternic emotionat.

In cele din urma, antrenorul a ales-o pe Iuliana Puschila sa mearga mai departe si, cu ochii in lacrimi, le-a imbratisat pe fete, afectat de faptul ca trebuie sa renunte la asemenea talent.

Fosta consilera a lui Crin Antonescu a fost eliminata din Vocea Romaniei!

VOCEA ROMANIEI: Una dintre concurente s-a speriat si s-a retras din concurs!

In prima editie a Confruntarii de la Vocea Romaniei au mai fost si urmatoarele duete:

Ionel Istrati &. Catalin Dobre – „Beat it” – Castigator a fost desemnat Catalin

Sebastian Muntean & Irina Gorga – „Broken strings” – Castigator a fost desemnat Sebastian

Stefan Stan & Florina Nitulescu – „One reason” – Castigator a fost desemnat Stefan (una dintre cele mai frumoase prestatii)

Aminda & Ana Odagiu – „Valerie” – Castigatoare a fost desemnata Aminda

Vlad Stoia & Claudiu Mirea – „Every breath you take” – Castigator a fost desemnat Claudiu

Aura Pohoata & Cristian Sanda – „Cry me a river” – Castigator a fost desemnat Cristian

author avatar
Ciprian Purice
4.085 afisari

2 COMENTARII

  1. pentru ce puneti video daca nu merg???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  2. nu stiu de ce nu iti merg tie, mai incearca sa reincarci pagina si instaleaza ultima versiune de FLash

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger