AcasăNewsVladimir Putin s-a răzbunat pe comandantul flotei ruse din Marea Neagră, după...

Vladimir Putin s-a răzbunat pe comandantul flotei ruse din Marea Neagră, după scufundarea crucișătorului Moskva

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Ce a decis Zelenski cu epava crucișătorului Moskva

Scufundarea crucișătorului Moskva, după bombardamentele ucrainenilor, a atras furia lui Vladimir Putin. Astfel, se pare că liderul de la Kremlin ar fi ordonat arestarea amiralul Igor Osipov, comandantul Flotei Mării Negre a ruşilor.

Adjunctul său, viceamiralul Serghei Pinciuk, este și el anchetat în această cauză, potrivit aceleiași surse, care mai arată că și alți comandanți ruși au fost eliberați din funcții.

Alţi comandanţi, concediaţi!

De asemenea, din cauza slabei pregătiri a ofensivei în Ucraina și a pierderilor masive de personal armament și echipamente, au fost eliberați din funcții și alți comandanți militari rusi, mai arată sursa citată.

Viceamiralul Arkadi Romanov, care fusese anterior comandant adjunct, a fost numit pentru a îndeplini temporar atribuțiile de comandant al Flotei Mării Negre.

Igor Osipov a declarat anterior că flota Mării Negre nu poate exista fără o navă amiral: ”nu aș fi comandantul flotei dacă nu aș avea o navă amiral”, a spus Osipov, scrie pubicația Focus.ua.

author avatar
Andrei Ștefan
1.593 afisari

9 COMENTARII

  1. Băi Andrei Stefan, de cate ori s-o fi întrebat mă-ta: ” Doamne, cu ce am greșit de m-ai pricopsit cu idiotu’ de Andrei ?

  2. zap , EXCREMENTULE , CÙRVA SI BOARFA DE MATTA A SUPT PULÀA SI A RAMAS GRAVIDA SI A FATAT UN VIERME DE CLOSET CA TINE . SA-SI BORASCA PÙLLILE IN GURA TA SI A ZDRENTEI DE MATTA , TOTI ROMANII SI RUSII , DEJECTIE UMANA CE ESTI

  3. Andrei Stefan cenzureaza opiniile de bun simt dar care nu convin stapanilor sai si lasa derbedeii rezisti sa injure si sa insulte intr-un limbaj golanesc pe cei care au alte opinii.Spuneti drogatului de la 17.09 fara de Dumnezeu ca in seara asta invie Isus Hristos care a patimit si pentru jigodii ca asta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger