AcasăNewsVladimir Putin promite cresterea salariilor, pensiilor si ajutoarelor sociale si scaderea preturilor

Vladimir Putin promite cresterea salariilor, pensiilor si ajutoarelor sociale si scaderea preturilor

Vladimir Putin

Premierul rus, Vladimir Putin, aflat in campanie pentru prezidentialele din 4 martie, a promis, intr-un articol publicat luni, ca va mari considerabil salariile in sectorul public, pensiile si ajutoarele sociale, reducand in acelasi timp preturile la bunuri imobiliare.

Vladimir Putin

Articolul, publicat in cotidianul Komsomolskaia Pravda, se refera la viitoarea politica sociala a lui Putin daca va fi ales presedinte pana in 2018. El promite cresterea salariilor profesorilor de universitate si ale medicilor cu 200 la suta, intre 2013 si 2018, precum si marirea burselor de studii, a pensiilor si alocatiilor familiale.

Pe de alta parte, dezvoltand sectorul constructiilor, scazand preturile materialelor de constructie si dobanzile, Vladimir Putin promite o scadere intre 20 si 30 la suta a preturilor bunurilor imobiliare in Rusia. El da asigurari de asemenea ca va dezvolta ajutoare pentru cultura, va ameliora calitatea serviciilor municipale si a educatiei inca din crese.

Vladimir Putin se confrunta din decembrie cu o miscare de contestare fara precedent de la sosirea sa la putere in Rusia, in 2000. Criticii sai il acuza ca isi multiplica promisiunile populiste irealizabile pentru a raspunde nemultumirii populare.

author avatar
Ciprian Purice
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger