AcasăNewsVladimir Putin ii reproseaza opozitiei ca are putine idei!

Vladimir Putin ii reproseaza opozitiei ca are putine idei!

Vladimir Putin

Premierul rus, Vladimir Putin, a acuzat luni opozitia ca se concentreaza prea mult pe problema personalitatilor in detrimentul ideilor, in vederea alegerilor prezidentiale din 4 martie, la incheierea carora ar urma sa revina la Kremlin.

Vladimir Putin

Intr-un articol lung publicat pe site-ul Putin2012.ru si intitulat „Rusia se concentreaza pe provocarile carora va trebui sa le facem fata”, Putin a declarat ca el intentioneaza sa combata saracia si sa se concentreze pe problemele sociale daca va fi ales pentru un al treilea mandat de presedinte, dupa cele din 2000-2008.

Dar introducerea sa este consacrata marilor manifestatii ale opozitiei, care a denuntat fraude la alegerile legislative din decembrie, devenite cel mai important val de contestatii din Rusia de la preluarea puterii de catre Putin, in urma cu 12 ani. „Sunt multe discutii pe diferite forme de reinnoire politica. Dar despre ce vorbim? De modul de organizare a puterii? De a o transmite unor reprezentanti mai buni? Si apoi? Ce vom face?”, a scris Putin in aceasta contributie publicata luni de cotidianul Izvestia.

Putin acuza reprezentantii opozitiei neparlamentare ca sunt la originea acestor manifestatii – un ansamblu de miscari politice, sociale si asociative cu pozitii foarte disparate – ca se concentreaza mai mult pe problema personalitatilor mai degraba decat pe preocuparile alegatorilor. „Ceea ce ma preocupa este faptul ca nu avem practic nicio discutie asupra a ceea ce trebuie facut in afara alegerilor, dupa scrutin”, a subliniat Putin.

„Mi se pare ca cetatenii rusi trebuie sa aiba oportunitatea sa discute nu numai despre calitatile si defectele oamenilor politici, ceea ce in sine nu este rau, ci si despre esenta politicii, despre programele pe care acesti oameni politici intentioneaza sa le puna in aplicare”, a adaugat el.

author avatar
Ciprian Purice
144 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce sa se mai discute despre ce va fi dupa.. ! Este prea greu!! Asta-i buna si la Vladimir P.!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger