AcasăNewsVladimir Putin conduce topul increderii in Republica Moldova. Basescu si Obama –...

Vladimir Putin conduce topul increderii in Republica Moldova. Basescu si Obama – sase procente

In urma unui sondaj, Vladimir Putin conduce in topul increderii in Republica Modlova. Angela Merkel are 19 procente, iar Obama, presedintele SUA, si Traian Basescu abia au atins sase procente.

Potrivit rezultatelor unui barometru social politic realizat de Realitatea TV si timpul.md, a reiesit ca Putin conduce in topul increderii.

Iata rezultatele: Vladimir Putin – 42 la suta, Angela Merkel – 19 la suta, Traian Basescu – 6 la suta, Barack Obama 6 la suta, Dmitrii Medvedev – 5la suta.

Probabilitatea de votare in cadrul unui referendum a integrarii Republicii Moldova in NATO, doar un sfert dintre respondenti ar vota pentru, in timp ce 37 la suta ar vota impotriva. Nu mai putin de 13 la suta dintre cei care au participat la sondaj au spus ca nu vor merge la referendum, iar alti 25 la suta nu stiau despre ce evorba, asa ca nu au putut raspunde.

 

Alegerea respondentilor, in cadrul unui referendum intre aderarea Republicii Moldova la UE si aderarea la Uniunea Vamala (Rusia-Belarus-Kazahstan), 38 la suta ar vota pentru aderare la UE, 43 la suta pentru aderarea la Uniunea vamala.

Opinia respondentilor referitor la afirmatia „Cine vorbeste limba romana este roman”, doar 20 la suta au fost de acord total. Acelasi numar de procente l-au format si cei care „mai degraba nu sunt de acord”, in timp ce 41 la suta, „Nu sunt de acord”.

author avatar
Andra Nesu
715 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger