AcasăNewsVladimir Putin: Actele Kievului in estul Ucrainei vor avea consecinte

Vladimir Putin: Actele Kievului in estul Ucrainei vor avea consecinte

Vladimir Putin

Liderul de la Moscova, Vladimir Putin, a spus joi ca actele Kievului in estul Ucrainei vor avea consecinte, spunand ca recursul Guvernului la armata este crima impotriva propriului popor.

Vladimir Putin

„Daca regimul actual de la Kiev a inceput intr-adevar sa foloseasca armata impotriva populatiei in tara, este o crima grava impotriva propriului popor. Este o operatiune de reprimare care va avea consecinte pentru oamenii care iau aceste decizii, in special pentru relatiile interguvernamentale”, a declarat Putin.

Putin se refera la incidente ce au avut loc joi dimineata la Slavians, cand militantii prorusi s-au retras, in timp ce fortele de ordine ucrainene au preluat controlul asupra Primariei Mariupol, un port in sud-estul tarii, care era ocupata de catre separatist.

author avatar
Andra Nesu
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger