AcasăNewsVlad Voiculescu o dă în bâlbâială! De ce nu semnează demisia, după...

Vlad Voiculescu o dă în bâlbâială! De ce nu semnează demisia, după tragedia de la „Matei Balș”

Vlad VoiculescuVlad Voiculescu o dă în bâlbâială! De ce nu semnează demisia, după tragedia de la „Matei Balș”

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a fost întrebat dacă vreun oficial i-a cerut să își dea demisia. Răspunsul său, în direct la un post de televiziune, a fost unul incoerent.

Oficialul neagă că i-ar fi cerut cineva demisia din fruntea ministerului pe care-l coordonează de circa o lună de zile.

„Nu. Evident că nu. După același principiu, cred că orice ministru vine la acest domeniu, în Sănătate, în prima lună, poate conta că pe o demisie… poate să își depună de la început demisia.”, a declarat Vlad Voiculescu, când a fost intrebat dacă i s-a cerut oficial să își dea demisia.

Ministrul Sănătății a lăsat astfel să se înțeleagă că nu se simte responsabil pentru situația de la ”Matei Balș”.

„Evident că trebuie cu toții să avem responsabilitatea faptelor noastre și, în cazul a ceea ce s-a întâmplat la ”Matei Balș”, cu siguranță există responsabilități și responsabili, dar ele trebuie căutate acolo unde sunt, după ce vom avea rezultatele anchetei”, a precizat el.

Vlad Voiculescu spune că este nevoie de investiții și că în acest moment își construiește o echipă.

„Sunt de o lună aici, contruiesc o echipă la nivelul Ministerului Sănătății și apoi mai jos, în toată țara, care să poată să facă aceste investiții de care avem nevoie. Știți ce înseamnă să lucrezi într-o echipă. O echipă nu se contruiește de azi pe mâine. Asta facem”, a mai declarat ministrul Sănătății.

Un incendiu a avut loc vineri dimineață la un pavilion al Spitalului Matei Balș din Capitală, pacienții fiind evacuați. Cinci persoane au murit în urma incendiului.

author avatar
Andreea Vlad
672 afisari

8 COMENTARII

  1. Ar fi fost mai corect sa dati vina tot pe PSD,ce nu va mai crede nimeni,ca doar si asa nu numai ca nu ati facut nimic ,dar ati strcat si ce au facut altii,solutia dativa demisia si apucativa de ce va duce mintea,,Ce se mai putea spune daca acum erea psd,la guvernare???dar vorba proverbulu,nu intodeauna cel ce te baga in rahat,iti vre si raul,au fost si psd-isti o data norocosi.

    • AK-24 , azi , 30 ianuarie 2021 , articol de Ioana Hurdea : ” DA , TOT PSD ESTE DE VINA ” . 14 MANDATE DE MINISTRU AL SANATATII DIN CELE 25 DE DUPA 1990 AU APARTINUT PSD ”.

  2. nu te apasa mortii dupa prima luna de cand esti min si raspunxi de sanatatea lor????????????

  3. Cum sa plece cand de abia a venit. Pai unchiul Nick sa ramana fara spaga? Nu se smte vinovat, coruptia, lenea, indolenta, nestiinta nu mai ucid cand e vorba despre #. Dar Ponta era vinovat de incendiul de la colectiv? Si ati iesit, voi hoarde rezist sa cereti demisii. Acum, in cazul vostru nu mai e nevoie de nici o demisie. Dar votantii USR, se simt vinovati ca i-au cocotat pe acesti repetenti, fara studii, copii de securisti la butoane?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger