AcasăNewsVlad Pascu vorbește pentru prima dată despre tragedia de la 2 Mai:...

Vlad Pascu vorbește pentru prima dată despre tragedia de la 2 Mai: „Am o grămadă de remușcări”

Apar declarații ale tânărului care a provocat accidentul tragic de la 2 Mai, în urma căruia doi studenți și-au pierdut viața.

Vlad Pascu a vorbit după tragedia care a îndoliat familiile celor două victime și a cutremurat o țară întreagă. Tânărul șofer care a provocat accidentul dramatic de august anul trecut susține că ar vrea să dea timpul înapoi, dar și că „își asumă” fapta și că încearcă să meargă mai departe.

A rupt tăcerea

Vlad Pascu a vorbit, de asemenea, şi despre cei doi tineri care și-au pierdut viața, dar şi despre tatăl unui dintre aceştia care a declarat că îşi va face dreptate singur dacă șoferul care a produs tragedia va primi pedeapsa minimă.

Pe de altă parte, în doar câteva ore întreaga familie Pascu este citată la tribunal. Miruna Pascu este acuzată că ar fi încercat să şantajeze martorii din dosarul fiului său, iar Mihai Pascu este judecat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, amintește Antena 3, postul care a prezentat declarațiile lui Vlad Pascu.

 

CITIȚI ȘI: Răsturnare de situaţie în dosarul „2 Mai”. Ultima mişcare a lui Vlad Pascu îi aduce acestuia o reducere a pedepsei

Ce a făcut Vlad Pascu înainte de accidentul îngrozitor de la 2 Mai. Dezvăluiri ULUITOARE din dosar!

VIDEO| Strigător la cer! Judecătoarea lui Vlad Pascu a întrebat dacă tânărul decedat în accidentul de la 2 mai se află în sală

„Aş da orice să pot să dau timpul înapoi”

„Am o grămadă de remușcări. Aş porni pe o altă cale cu totul şi mi-aş face o altă viaţă, în sensul în care ce am făcut până acum, pentru că ştiu că am făcut greşit şi am pierdut nişte timp, s-a întâmplat şi tragedia aceasta cu acei doi oameni care nu au cum să se mai întoarcă în momentul de faţă, aş da orice să pot să dau timpul înapoi, să pot să fac lucrurile cu totul diferit”, a afirmat Vlad Pascu în aceste declarații.

Tânărul – aflat în arest – pare să dea vina pe televiziuni, susținând că arată doar partea negativă a sa. Nu și din lucrurile pe care le-ar fi „făcut bune”.

„Sunt şi nişte imagini care s-au creat pe baza unor informaţii. Eu ştiu cine sunt eu şi ştiu că tot ce se televizează îmi arată decât partea neagră a mea, nu arată nimic şi din lucrurile pe care eu le-am făcut bune în viaţa aceasta.

Îmi asum fapta respectivă şi încerc să merg mai departe şi sper să pot să aduc plus valoare la un moment dat şi să reuşesc măcar 10% să fac înapoi ceea ce am stricat.

Este într-o suferinţă de care eu nu am cum să-mi dau seama, nu am cum să mă pun în locul lui, dar clar, suferă foarte mult şi pot să înţeleg şi să-mi asum”, a mai spus Vlad Pascu.

author avatar
Andrei Coman
183 afisari

2 COMENTARII

  1. ” justitia” ii apara ” drepturile”!
    Ziarele ii gazduiesc zicerile lui,ale taticului,etc
    E clar- banii spala orice!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger