AcasăJUSTIȚIEVlad Pascu, şoferul drogat care a ucis doi oameni la 2 Mai,...

Vlad Pascu, şoferul drogat care a ucis doi oameni la 2 Mai, scapă nevinovat? Dezvăluiri cutremurătoare de la tatăl uneia dintre victime

INCREDIBIL! Vlad Pascu, șoferul drogat care a intrat cu mașina în turiști, la 2 Mai, trimis în judecată pentru omor din culpă!INCREDIBIL! Vlad Pascu, șoferul drogat care a intrat cu mașina în turiști, la 2 Mai, trimis în judecată pentru omor din culpă!/ Sursa FOTO: fanatik.ro

Rudele victimelor accidentului de la 2 Mai, unde Vlad Pascu a ucis doi oameni, drogat fiind la volan, simt că procesul a intrat într-o batjocură.

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, care reprezintă familiile victimelor, există un plan pentru a-l scoate pe şoferul drogat care a ucis doi tineri, pe Sebastian şi pe Roberta, în accidentul de la 2 Mai, basma curată.

Acuzaţii că Pascu e protejat

Tatăl Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu în urma accidentului din stațiunea 2 Mai, a avut un mesaj cutremurător despre situația în care se află familiile victimelor acum.

Pentru unii este un caz, pentru noi e o tragedie, şi chiar vorbesc şi în numele lui Valentin Olariu (n.r tatăl lui Sebi, alt tănăr ucis de Vlad Pascu la 2 Mai).

Vreau să spun de la bun început, încă din 18 august, acest individ, acest cetățean Vlad Pascu, a fost protejat în continuu de când a fost prima oară oprit în Constanța.

Ulterior, știm cu toții tot ce s-a întâmplat și de câte ori a fost protejat. Mai nou tot presează tribunalele pentru eliberarea sa în arest la domiciliu. Mai nou, ieri, am văzut pe toate canalele de televiziune că au apărut pe tapet cu primul termen de judecată al Mirunei Pascu și a lui Mihai Pascu.

Eu am rămas stupefiat! Am rămas uimit de declarația celor doi, nu știu care dintre ei a făcut-o, pentru că a fost citați de unul dintre avocații lor, şi s-a amânat procesul celor doi.

Au cerut să amâne procesul celor doi, Miruna și Mihai, pentru că nu a putut fi în sală copilul lor, adică Vlad Pascu. Pentru ce să fie el acolo?”, a spus Cătălin Dragomir la Antena 3.

Scut în jurul şoferului vinovat?

„Să-și închipuie toată lumea, o rugăminte am, ca să rememorăm că la noi, la Cătălin Dragomir și la Valentin Olariu, la familiile noastre noi nu putem să uităm un copil sfâșiat în două.

Mă refer la Sebi, și copila mea fără jumătate din partea dreaptă a capului și toate oasele rupte în ea, la 150 la o oră!

Când experții la momentul respectiv, atunci, în zilele acelea au spus nu, domnule, că au fost 102km/h! Eu am spus întotdeauna n-a avut cum să aibă 102km/h… că are vizibilitate redusă.

Deci haideți să deschidem ochii dacă vrem să dăm exemplu pe copiii noștri care nu se vor mai întoarce niciodată, să nu mai pățească alți părinți… ceea ce noi trecem.

Mie nu mi-e frică de familia Pascu! Şi rânjetul ăla lui Mihai Pascu, să nu dea față în față cu mine niciodată în viaţa lui și după mască.

Eu ca și contribuabil, noi toată lumea din țara asta plătim pentru toate autoritățile.

Tot ce înseamnă poliție, și poliția penitenciarelor, și poliția de vamă, și magistratură. Și orice înseamnă stat, bugetari. Banii mei sunt buni, că merg acolo.

Banii la familia Pascu sunt mai buni decât ai noștri și se face scut pentru el?

Serios dacă cineva găsește că banii ăia sunt mai buni, apoi Familia Pascu să țină statul și să facă legea în țara asta”, a mai spus Cătălin Dragomir, conform sursei amintite.

author avatar
Andrei Ștefan
804 afisari

8 COMENTARII

  1. Vai de cel care trebuie sa se judece cu un sac de bani. Va pierde instant. Compasiune pentru urmasii victimelor ??? In Romania n-ai sa vezi…

  2. Pai nu spunea ma-sa ca o groaza de oameni ”lucreaza” sa fie iertat fii-su de acuzatii? Sigur nu degeaba a mai adaugat ea.

  3. Eu înțeleg suferință părinților care au suferit acest eveniment, pt. că și eu sunt o victimă a corupției din justiției, și mi-e mi-fost ucis de un securist in fața casei in anul1988 și mușamalizarea a fost făcută de miliția care au avut interes să nu fie tras la răspundere, dar, după 10 ani au constat că vinovat pe procurorul șef al Parchetului Militar și a fost exclus și in anul 2001 s+s retras acolo unde este fiul meu.Dumnezeu nu doarme și la fel s-ar întâmplat și cu securistul care a fost călcat tot de o mașină.Condoliate familiilor îndoliate și cu puțină răbdare totul se va rezolva și să vedeți că se va alege praful de familia Pascu.Ei au crezut că sunt Dumnezeu pe pământ și că totul lise cuvine până la urmă se va sfârși și nimeni nu îi va bagă în seamă.

    • Familia Pascu face tot ce ii sta in putinta pentru a-si salva fiul.Este firesc.
      Mai vinovati sunt cei care ar fi trebuit sa fie obiectivi, politistii, procurorii, judecatori.
      Iar in Constanta, se vede, e mare coruptie daca ministrul incearca sa faca ordine. Iar unii procurori DNA Constanta s-au suparat ca se schimba conducerea si le strica fengsuiu’.
      Nu e singurul judet unde se infampla asta.

  4. D.I.Morega conduce autoturismul non stop.Politia si Parchetu’ nu stie ce sa faca.
    Daca nu are discernamant ,zic ei, ca nu il.pot aresta, deci….dupa mintea procurorului, e liber la sofat cand nu ai discernamant Liber la accidente pe sosea.
    Daca are discernamant diminuat, raspunde penal si poate fi retinut si arestat si poate fi obligat la tratament medical sau internare nevoluntara, zice legea. Dar cine sa o faca?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger