AcasăNewsVlad Pascu și părinții săi, trimiși în judecată de DIICOT

Vlad Pascu și părinții săi, trimiși în judecată de DIICOT

sursa foto: fanatik.ro

Familia Pascu – atât Vlad, cât și mama și tatăl tânărului – a fost trimisă în judecată de către procurori. Băiatul de 19 ani care a provocat tragedia din localitatea 2 mai, în vara acestui an, va ajunge, astfel, în fața magistraților.

Vlad Pascu, şoferul drogat de 19 ani care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, a fost trimis în judecată de DIICOT alături de părinţii săi, Miruna şi Mihail Claudiu Pascu, potrivit agerpres.ro.

Vlad Pascu este acuzat de consum şi trafic de droguri, Miruna Pascu de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, iar Claudiu Pascu de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, potrivit sursei citate.

Citiți și: Au apărut primele imagini cu accidentul de la 2 Mai, când şoferul drogat Vlad Pascu a omorât 2 oameni (VIDEO)

EUROPOL a aflat cu cine se droga Vlad Pascu, la petreceri: „Erau copiii unor persoane cu poziții sociale și politice”

Tatăl Robertei, fata ucisă de şoferul drogat la 2 Mai, mesaj tranşant către Miruna Pascu: „Să înceteze cu influența, cu banii către diverși procurori”

Ce droguri ar fi consumat Vlad Pascu cu doar câteva ore înainte de accidentul de la 2 Mai? Raportul preliminar, şocant!

Dezvăluiri cutremurătoare despre despre Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat de la 2 Mai: ”Dădea bani cu camătă și, după, le lua apartamentele oamenilor!”

Tânărul şi mama acestuia, în arest preventiv

Tânărul şi mama acestuia se află în arest preventiv, în timp ce tatăl este sub control judiciar.

Miruna Pascu este acuzată că ar fi şantajat o fată, martoră în dosarul în care este cercetat fiul ei. Mai exact, ea ar fi ameninţat-o pe prietena lui Vlad Pascu că va face publice informaţii şi imagini compromiţătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii.

Accidentul tragic din localitatea 2 Mai, ce a avut loc în august acest an, a declanșat numeroase reacții în spațiul public, fiind urmat de cercetări și audieri. Tânărul, care a urcat la volan sub influența substanțelor interzise, a lovit cu mașina un grup de tineri. Doi dintre aceștia și-au pierdut viața.

author avatar
Andrei Coman
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger