AcasăNewsVizitatori surpriza pentru Gigi Becali! Cine a mers sa-l vada la penitenciar...

Vizitatori surpriza pentru Gigi Becali! Cine a mers sa-l vada la penitenciar in a doua zi de Craciun!

Gigi Becali a avut parte de vizitatori surpriza la penitencir, in a doua zi de Craciun. Joi dimineata, rudele si prietenii apropiati ai latifundiarului au mers la inchisoare, dupa ce i-a fost respinsa cererea de a merge acasa de Craciun.

Daca in prima zi de Craciun finantatorul Stelei nu a primit nicio vizita, joi, in cea de-a doua zi, la Gigi Becali au venit Virgil Becali si mana lui dreapta, Ionut Lutu, fost fotbalist, precum si un cunoscut om de afaceri din Constanta, Tanase Geambasu, apropiat al latifundiarului, noteaza rtv.net.

Gigi Becali petrece sarbatorile de iarna la penitenciarul Poarta Alba, deoarece nu a primit invoirea de cinci zile, pentru ca a depus cererea mult prea tarziu. Pentru el, primul Craciun petrecut in inchisoare, departe de familia lui, a fost un moment extrem de greu. Fara toti cei dragi lui, omul de afaceri, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare in mai multe dosare, a facut tot posibilul sa se simta mai aproape de sotia lui, de mama si de cele trei fiice.

Asa se face ca, in noaptea de Craciun, Becali a vorbit la telefon cu sotia sa, pe care a incurajat-o si careia i-a spus ca, desi nu este acasa, vrea ca fiicele lor sa se bucure de toate cadourile pe care si le doresc, potrivit sursei citate. Insa, in ciuda faptului ca a incercat sa isi incurajeze sotia, pe Luminita Becali, omul de afaceri nu a reusit sa isi ascunda tristetea.

Pentru a mai uita de necaz, Gigi Becali a cantat colinde si s-a aratat increzator ca Dumnezeu va avea grija de el si de familia sa, sustin surse din penitenciar, citate de rtv.net.

author avatar
Alina Costache
596 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger