AcasăNewsVizită surpriză! Se pregătește un anunț? Dan Șucu, văzut intrând în sediul...

Vizită surpriză! Se pregătește un anunț? Dan Șucu, văzut intrând în sediul PNL – VIDEO

Șucu, surprins intrând în sediul PNL (sursa foto: captură video)

Vizită surpriză la sediul PNL din Modrogan, în pline negocieri pentru candidatul la Primăria Capitalei.

Omul de afaceri Dan Șucu, despre care se știe că este patronul Mobexpert și al Rapidului, a ajuns luni la sediul PNL. Cel mai probabil, omul de afaceri a venit la sediul liberalilor pentru a avea discuții cu mai-marii PNL, partidul condus de către Nicolae Ciucă.

Și cum s-a vehiculat deja, în urmă cu ceva vreme, că ar putea fi un potențial candidat la Primăria Capitalei, din partea liberalilor, vizita a readus în prim-plan speculațiile în această privință. Mai ales că vizita lui Șucu a venit chiar în contextul în care PNL și PSD caută un candidat comun pentru Primăria Capitalei.

Momentul sosirii lui Dan Șucu la sediul PNL a fost surprins în imagini. Omul de afaceri a fost rezervat în declarații, până să intre în clădirea în care se află sediul PNL.

În momentul în care au apărut zvonurile privitoare la candidatura lui Dan Șucu la Primăria Capitalei, soția sa, Diana Șucu, a ieșit cu clarificări. Și a negat, practiv, zvonul că Șucu ar avea aspirații politice.

„S-a tot vehiculat în presă o știre total neadevărată cu privire la o eventuală aspirație politică a soțului meu, Dan Șucu. El a declarat in mod repetat că nu are ambiții politice. În același timp, este și președintele Concordiei, cea mai importantă Confederație patronală reprezentativă din România, iar implicarea lui politică ar fi neacceptabilă. În concluzie – sunt doar speculații.”, a precizat aceasta, pe contul personal de Instagram, citată de stiripesurse.ro.

author avatar
Andrei Coman
341 afisari

2 COMENTARII

  1. In Romania, daca esti sindicalist, afacerile prospera si esti milionar?
    Daca va fi numit Burduja, inseamna ca PNL face blat cu USR ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger