AcasăNewsVizită surpriză pentru Tristan Tate, în arest. Cu cine a mers fosta...

Vizită surpriză pentru Tristan Tate, în arest. Cu cine a mers fosta iubită să-l vadă pe tânăr

sursa foto: romania24.ro

Unul dintre cei doi frați Tate, Tristan, a primit , joi, o vizită surpriză în arest.

Tristan Tate a fost vizitat în arest de fosta sa iubită, Cristina Pazurati, și de fiica lor, potrivit gandul.ro. Tânăra a mers, însoțită de fetiță, la Arestul central al Poliției Capitalei. Au ajuns în jurul orei 9.

sursa foto: captură video gandul.ro

Fosta parteneră de viață a lui Tristan Tate a ales să nu facă declarații, deși jurnaliștii aflați la fața locului i-au adresat mai multe întrebări despre vizita pe care a făcut-o în această dimineață.

Cine e Cristina Pazurati

Fosta iubită a lui Tristan Tate, Cristina Pazurati, a povestit, la un moment dat, că a făcut caiac de performanță și că a studiat actoria.

„Am studiat la Academia de Arte la Chişinău. Am făcut actorie. Am făcut caiac de performanţă. (…) Am renunţat la teatru din cauza emisiunii pe care am prezentat-o. Am revenit, am început cu videoclipuri. Acum încerc să văd ce o să iasă pe partea muzicii”, a spus Cristina Pazurati, conform sursei citate.

Pe de altă parte, fratele lui Tristan, Andrew Tate, a transmis, prin intermediul unui mesaj apărut, miercuri, pe pagina sa de Twitter, că are dreptul la cinci vizite, în afara cea a avocatului său. Patru sunt membri ai familiei – reiese din mesajul postat pe pagina lui Andrew Tate, de pe rețeaua de socializare amintită.

Citiți și: AL TREILEA FRATE TATE!

Mama fraților Andrew și Tristan Tate rupe tăcerea. Ce spune femeia despre problemele fiilor săi

Curtea de Apel București a decis: Andrew și Tristan Tate rămân în arest!

Frații Tate, aduși în fața instanței / Andrew Tate, noi mesaje ironice din arestul Poliției

STENOGRAME șocante. Cum își forțau frații Tate femeile să producă bani: „Te omor… Zbori de la balcon!”

author avatar
Andrei Coman
798 afisari

5 COMENTARII

  1. Ca de obicei o sholdovianca care intamplator e si Mossad si KGB…retzeta clasica din Planeta Sholdovia

  2. TIRIAC AR FI INTERESANT PENTRU EI, PE CINE TRIMITE…ACELEASI PREOCUPARI SI ACELASI PROFIL PSIHOLOGIC …” RUMANI”..CARE POLUEAZA SI ISI BAT JOC DE ROMANI…CAT DESPRE TINERELE CARE PENTRU BANI FAC ORICE…O SA TREACA SI TINERETEA ASTA SI CANDVA O SA CAUTE CATE UN GHEORGHITA DE LA SCULARIE PENTRU INCERCAREA DE A AVEA O FAMILIE…DESI CAND TE EXPLOATEZI ASA, NU POTI SA AI PRETENTII SA AI SI COPII SANATOSI.
    BEA, MANANCA SI PETRECE CA ASA TE-A INVATAT UN DEMENT…VIATA DE KKAT …AI DAT BANI SA INVETI A FI UN KKAT IN SOCIETATE….GAURA SA TI-O UMPLI SI ATAT!
    ..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger