AcasăNewsVizita Regelui Iordaniei in Romania, anulata dupa anuntul lui Dancila

Vizita Regelui Iordaniei in Romania, anulata dupa anuntul lui Dancila

Viorica Dancila, in fata celei mai mari dileme

Reactiile la recenta declaratie a sefei Guvernului cu privire la mutarea ambasadei continua sa apara.

La o zi dupa ce, aflata in Statele Unite, Viorica Dancila a anuntat ca ambasada Romaniei in Israel va fi mutata la Ierusalim, de la Tel Aviv, s-a aflat ca Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei si-a anunlat vizita in Romania, din cate anunta televiziunile de stiri. Pana la momentul de fata, de la Cotroceni nu s-au facut precizari in acest sens.

Vizita ar fi trebuit sa inceapa luni si sa includa inclusiv o intrevedere a Regelui Iordaniei cu presedintele Iohannis, care ii si lansase, in decursul anului trecut, invitatia de a veni in Romania.

author avatar
Andrei Coman
342 afisari

9 COMENTARII

  1. Deci cum zic. Eu recomand demisia. E el amuzant, comedie pt mine dar e tragic la altii pot urma crime in regiune. Veronica a facut varza geopolitica de Videle, mai bine se prindea de salata?ardei?️castraveti ?si rosii? ca Videnu alt mare politician din Videle, si uite nu a baut nu a fumat siuite, ce casa Dalas are in cimitir…

  2. Si cand a facut Guvernatorul Coloniei Mutalak I-l afirmatii jignitoare la adresa premierului israelian ce a fost.Atunci Natanyahu si-a anulat vizita in Romania.Care relatii sunt mai importante pentru noi,cu Iordania sau cu Israelul,este la indemana oricui sa inteleaga si sa se hotarasca in sinea sa despre raspuns.

    • Parerea mea ca e mai importanta Iordania. In iminenta unui razboi cu Rusia Iordania prin monarhie si casa regala romana are orice cheie spre orice poarta energetica Araba. Arabii sunt si mari cumparatori ciment utilaje petrolifere alimente de baza textile si ffff multe arme cu care poti sa-ti asiguri bani pt o economie durabila. Romania nu doar poate pierde bani dar si energie petrol si ulei pt industria si strategie militara. Romania pierde o poarta nu doar pt ea ci pt toti partenerii ei. Castigi ce 3 mil care oricum nu sunt integrati in sistem Nato si nici macar nu avem acord profund cu ei si pierzi 40 de milioane de locuitori deocamdata Palestina, Iordania si Maroc dar si stigmat Ue. Sa vedem cine mai ne refuza diplomatic.

  3. de cand un stat nu poate sa isi stabileasca capitala si locul institutiilor importante pt ca asa vor unii din afara? ha?
    Daca Romania ar vrea sa isi mute capitala la Cocoțații din deal ce ar fi? Nu ar avea voie? aiurea!

    • Romania poate ca nu e legata de rezolutiile de securitate Onu ce prevede 2 state cu o capitala bicefala. Faci referendum cu intrebarea-Vreti capitala la Cocotatii din deal-da, nu. O sa iasa nu ca e prea traditional. Israel e legat ombilical de Onu si Liga araba. Daca se opun trebuie sa faci cum se cere sa salvezi pacea.

  4. Deh, democratia e grea si dureroasa cateodata. Stiu de cand tot iesea chioru si eu nu vroiam cu chioru. Ce cosmar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger