AcasăPoliticaVizita lui Orban la Suceava: Băieți, mai schimbați placa. Păstrați doar fata!...

Vizita lui Orban la Suceava: Băieți, mai schimbați placa. Păstrați doar fata! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a fost întâmpinat cu vioara în lan, sâmbătă, în timpul vizitei de lucru făcute în județul Suceava.

Orban s-a deplasat în nordul Moldovei împreună cu ministrul Agriculturii, Adrian Oros, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, dar nu pentru a vizita mănăstiri, ci pentru a inspecta/inaugura mai multe obiective/puncte de lucru – de la centura Sucevei și terminalul I al Aeroportului Suceava, până la Parcul Industrial Bucovina, reţeaua de gaze naturale din comuna Moara și/sau centura Rădăuților.

Deci vizită cu treabă, nu de plăcere. Așadar, la Rădăuți, Orban a fost primit cu o fată, o superbă și talentată domnișoară blondă, interpretând la vioară Balada lui Ciprian Poumbescu. Momentul de vis, într-adevăr. Doar că maestrul de ceremonii a fost eternul și fascinantul Gheorghe Flutur drept pentru care, brusc, ne-am adus aminte de cele întâmplate acum câțiva ani pe aceste ținuturi.

Vă dați seama ce consilieri obosiți are tartorul local Flutur, ce gândire obosită are fostul pedelist în persoană dacă tot așa o arde și-n 2020?! De acord, în Moldova asemenea practici sunt de când lumea și pământul.

Nu uitați de spectacolul pus în scenă de Flutur cu președintele Băsescu, primit cu oi dispuse corespunzător pe dealuri în așa fel încât bietele animale să nască un mesaj de Bun Venit vizibil din elicopter.

Nu uitați de arbitrii de fotbal, care erau întâmpinați la Piatra Neamț cu folcloriste. Acum, știm că și premierului Ludovic Orban îi plac chermezele de acest tip, fie ele în lanul de grâu, fie ele cu muzica lui Porumbescu. Așa că sigur pe el nu l-a iritat deranjul lui Flutur. Băi, dar mai schimbați și voi placa! Gata cu momentele artistice. Păstrați doar fata!

author avatar
Andrei Coman
3.545 afisari

4 COMENTARII

  1. Păcat că au ocolit mănăstirile, ar fi avut ocazia să aprindă o lumânare și să se roage să îi lumineze Dumnezeu

  2. Guvernul lui Iohanis face eforturi dupa cum se vede si prin aceasta propaganda penibila , sa-i spele imaginea acestui baron PNL/PDL Flutur manjita de atatea fapte nedemne si nelegiuri facute , inclusiv cele recente relatate in presa ….
    Acest baron PNL/PDL Flutur care prin acolitii sai ce i-a pus in functii la toate institutiile statului, domina afacerile (pesonale sau de grup) din judetul Suceava de peste 20 ani si dupa cum se vede a adus acest judet din „Perla Moldovei ” cum era inainte de 1989 , la stadiul de ocupant in coada tarii in toate domeniile activitatii economico-sociale !!!!
    Dar dupa toate aceste nelegiuri facute in timp de acesta si acolitii lui , relatate pe larg de presa si TV de la nivel national , SE PARE CA SI ACUM FAPTELE II VOR FI ACOPERITE , FIIND (dupa cum se vede ) IN „CONCORDANTA ” SI CU ACTUALUL PRESEDINTE IOHANIS CE-SI ARE JUSTITIA ASERVITA !!!!
    In prezent se fac „eforturi’ la toate nivelele in acest sens …….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger