AcasăNewsVizibilitate scazuta. Cod Galben de ceata pentru mai multe judete din tara

Vizibilitate scazuta. Cod Galben de ceata pentru mai multe judete din tara

Soferilor – dar nu numai – li se atrage atentia ca vineri, pana la orele pranzului, in mai multe regiuni ale tarii se va semnala ceata, fenomen care va duce la scaderea vizibilitatii in trafic.

Ca urmare, meteorologii au emis doua atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r). Fenomenul se va semnala, pana la ora 12, in judetele Gorj si Valcea. Locuitorii acestor zone sunt informati ca, atat in Targu Jiu, Ramnicu Valcea si in Dragasani, cat si pe drumurile eutopene si nationale aferente, ceata va reduce vizibilitatea sub 200 de metri, chiar si sub 50 de metri, insa doar izolat.

O alta atentionare nowcasting COD GALBEN de ceata este valabila, pana vineri la ora 13, pentru judetul Satu Mare si nordul judetului Cluj. Si in acest regiuni pacla va reduce vizibilitatea local sub 200 de metri, posibil, in anumite zone, si sub 50 de metri. Cum fenomenul se va semnala si pe DN-urile si drumurile europene care strabat aceste doua judete, conducatorii auto sunt sfatuiti sa manifeste prudenta in trafic, pentru a evita accidentele.

76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger