AcasăNewsVitezomanul din Mioveni, arestat preventiv

Vitezomanul din Mioveni, arestat preventiv

Soferul teribilist care a produs un groaznic accident de circulatie in Mioveni, pe 6 decembrie, a fost arestat preventiv.

Tanarul de numai 21 de ani a calcat prea tare pedala de acceleratie, a pierdut controlul masinii, a intrat pe contrasens, iar autoturismul pe care il conducea a lovit in plin un alt autoturism care circula regulamentar.

Bilantul accidentului a fost unul cutremurator. Doua persoane, sot si sotie, si-au pierdut viata, iar unul dintre cei doi copii ai lor, aflat cu ei in masina, a ajuns in stare grava la spital.

Retinut, marti, pentru 24 de ore, tanarul care a produs accidentul a fost prezentat, miercuri, magistratilor de la Tribunalul Arges cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Tanarului i s-a facut rau, a acuzat dureri la spate si a fost transportat la spital. Totusi, dupa un control amanuntit, medicii si-au dat acceptul ca barbatul sa ajunga din nou in fata magistratilor.

Iar acestia au aprobat propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile. Mai ales ca tanarul nu este la prima abatere. In urma cu doi ani, la putin timp dupa ce obtinuse permisul de conducere, teribilistul a mai participat la o cursa ilegala de masini in urma careia un tanar si-a pierdut viata.

author avatar
Cristi Ionita
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger