AcasăNewsViscolul a facut o alta victima: Un barbat din Vaslui a fost...

Viscolul a facut o alta victima: Un barbat din Vaslui a fost gasit mort in zapada

Gerul si viscolul din ultimele zile a facut deja trei victime, a lasat zeci de localitati fara energie electrica si alte cateva izolate din cauza drumurilor blocate.

Un barbat din localitatea Tutova, judetul Vaslui, a fost surprins de ninsoarea viscolita, si a murit in zapada. Potrivit Romania TV, barbatul in varsta de 44 de ani a mers in vizita la un vecin, dar nu a mai ajuns acasa. Dupa ce a plecat de la prietenul sau, acesta a ramas inzapezit, el fiind gasit abia duminica dimineata langa un magazin din localitate. Inghesase si era si acoperit de zapada.

Aceasta nu este singura persoana care a murit in judetul Vaslui, din cauza gerului, in ultimele 24 de ore. Sambata, o femeie de 56 de ani, a fost gasita inghetata pe un camp din apropierea satului. Aceasta plecase din casa concubinului sau, insa vicolul si gerul au rapus-o. A cazut si nu s-a mai putut ridica. Si in judetul Mehedinti a fost gasit un barbat inghetat. Acesta era cazut chiar in curtea casei sale, cel mai probabil voia sa aduca lemne in casa. Cand echipajul de ambulanta a mers sa ii acorde primul-ajutor, medicii au constatat ca nu se mai putea face nimic pentru el, mai ales ca era inghetat si acoperit cu zapada.

author avatar
Andra Nesu
571 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger