AcasăNewsUPDATE Viscol in mai multe judete - cod galben

UPDATE Viscol in mai multe judete – cod galben

Trecere bruscă de la 20 de grade la maxime de 6 grade şi apoi la ninsori

UPDATE: Codul galben de viscol a fost extins. In intervalul 12.30-16, ANM avertizeaza ca vantul va sufla puternic in Dobrogea, cu rafale de 55 – 60 km/h. Si in Teleorman meteorologii se asteapta ca vantul puternic, ce va avea intensificari de 60-70 km/h, sa spulbere zapada. Avertizarea nowcasting valabila inclusiv pentru Alexandria, Rosiori de Vede si Turnu Magurele, expira la ora 16.

Pe langa ninsori, viscolul cauzeaza probleme in mai multe judete din tara. Miercuri, meteorologii au emis un COD GALBEN de vant puternic in zona Moldovei si in Oltenia.

Imbracati-va gros si asigurati-va ca, inainte de a pleca la drum, aveti masinile echipate corespunzator. In urmatoarele ore, mai multe judete sunt vizate de un Cod galben de viscol.

Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis o avertizare, valabila in intervalul 12-15, pentru judetele Suceava, Botosani, Iasi si Vaslui. Meteorologii au anuntat ca vantul va sufla puternic, cu viteze de 60 -70 km/ora, iar rafalele vor spulbera ninsoarea si stratul de zapada depus deja.

O avertizare Cod galben de viscol este valabila incepand cu ora 12.20 si pentru judetele Dolj, Olt si Mehedinti. In aceste zone, se asteapta ca vantul sa sufle cu 50-70 km/h si sa spulbere zapada. Atentionarea pentru Oltenia expira miercuri la ora 15.

207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger