AcasăNewsVisarion Alexa, o nouă victimă rupe tăcerea: „La mine abuzul a fost...

Visarion Alexa, o nouă victimă rupe tăcerea: „La mine abuzul a fost viol”

visarion alexaVisarion Alexa, o nouă victimă rupe tăcerea: „La mine abuzul a fost viol”/ foto: Facebook

O nouă victimă a preotului Visarion Alexa, paroh al Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din Capitală a rupt tăcerea și a confirmat prin intermediul unei postări anonime de pe Facebook, vinovăția acestuia.

Femeia a dorit să își păstreze identitatea anonimă, așa că a apelat la un intermediar de pe Facebook, o femeie care i-a făcut publică povestea.

A doua victimă a preotului Visarion Alexa

„Și eu am trecut prin chilia părintelui Alexa. Sunt una dintre victime. La mine abuzul a fost viol, aș putea spune. Eram blocată, mă rugam la Sfântul Mina să se termine, că avea icoana în chilie. Eram bulversată. Îmi zicea că nu înțeleg Biblia, poate citesc vechiul testament (regele David) și „dragostea” față de aproape.

Am reclamat, dar preotul respectiv mi-a spus că așa îmbrățișează părintele. Așa cum? Cu pantalonii desfăcuți? M-am închis în mine, nu am mai mers să mă spovedesc. Doar foarte puțini au știut, că nimeni nu m-ar fi crezut”, scrie victima.

Visarion Alexa, suspendat de BOR

Părintele Visarion Alexa a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, după ce o femeie l-a acuzat că ar fi agresat-o în timp ce se spovedea.

În urmă cu o lună, femeia în vârstă de 37 de ani a mers la Poliţie şi a depus o plângere împotriva preotului. Arhiepiscopia Bucureştilor a transmis că începe o anchetă în acest caz și a anunţat că părintele Visarion Alexa a fost suspendat.

author avatar
Andreea Vlad
2.038 afisari

22 COMENTARII

  1. Dupa razboi multe viteze se arata
    De ce nu a mers imediat la politie ,de ce nu-si arata identitatea si ca proba suprema sa mearga la testul poligraf pentru a demonstra ca nu minte ?
    Din cauza unor astfel de tute proaste multi pradatori sexuali continua sa faca victime ,in loc sa fie demascati si izolati de societate inca de la prima infractiun
    Visarioane Visarioane ,ce-ti mai place sa jumulesti veverite

    • @Stefan din Nord 2022-09-21 11:37 11:37:58
      se cheama „martor din lucrari”.in 2005 am facut un accident iar in 2007 la proces a aparut „un martor din lucrari gaintan vasile pentru autenticitate care nici macar nu a fost acolo in noaptea respectiva.sentinta penala 404 judecatoria falticeni dosar 3138/227/2007.plus o multime de altele.fiind dosarul Meu…il pot „pomeni” si pe nenea asta.
      metodele lor sunt vechi si aceleasi.
      REPET
      RETINETI TERMENUL
      „MARTOR DIN LUCRARI”.

          • @MUESEBI 2022-09-21 14:18 14:18:54
            DA.
            O BICICLETA DE 3.5 TONE 6.4 METRI LUNGIME SI 2.6 METRI INALTIME FORD TRANSIT JUMBO.
            MAI AM UN TERRANO 2 FACUT PRAF DAR LA ALA NU A FOST DECAT CONTRAVENTIE.
            SI INCA VREO 3 NIMICURI DE MASINI CIOBITE BINE:DACIA CLASICA DACIA SOLENZA DAEWOO CIELO.
            VEZI CA NU A FOST RECLAMA.
            ASTEA 5 NU SE MAI FABRICA.
            AM PERMIS DE APROAPE 29 ANI SI CONDUC DE MAI BINE DE 29 ANI,DE FAPT DE APROAPE 30 ANI.
            CONDUCEAM LA 17 ANI PE DN1 FARA PERMIS.
            ACUM FII CUMINTE,MERGI SI FACI TREABA MICA SI MARE LA OLITZA DUPA CARE SUZETA SI BIBERONUL NANI.
            ZI PLACUTA CU PROGRAM DE BEBELUSH.

  2. Eu ma duc la biserica , doar pt a mă ruga pun lumanări si plec . Nu mă duc pt popi si nu stau sa ascult ce imi citeste popa ăla din biblie că stiu să citesc si singură. , nu stau sa imi bage aceeasi ligurita in gură după ce a băgat-o in gură si la alti credinciosi , nu pup sticla de pe icoane , care e pupata de zeci si zeci de oameni Clar ?

    • Ana fa ce zice popa nu ce simti tu. Intr-o zi o sa te vad in minijup la moaste si pe tine ca asa simteai tu Clar? 🤗…

  3. Sa aveti o conduita, atingerea la spovedit poate fi interpretata mai ales dimineata pe intuneric. Dracul cu voi are treaba, noi suntem continuu in ispita si de aci la pacat mai ne tine un pic mintea noastra firava. E cea mai mare taina a bisericii ar fi un mare pacat sa cadeti in adormire atunci.

  4. Nu va zice nimeni sa stati in spovedanie neintrerupta 36 de ore continuu fara nici o pauza ca parintele Arsenie Boca, ca sunteti oameni nu sfinti..
    Dar atunci cand o faceti juma de ora cel mult 2 ore sa fiti trup si suflet in Hristos Alesul Universului la cea mai mare taina.

  5. In povestea initiala, publicata in presa, oaia credincioasa sustine ca acest reprezentant al BOR, slujitor al Lui Dumnezeu, sfant parinte, in procesul de spovedanie desfasurat in sfanta biserica, pe intuneric, i-a ajuns acesteia cu mana pe sub nadragi pana la vagin. Dar ca sa ajunga la vaginul oricarei oi credincioase, sfantul parinte trebuia sa treca de cele doua labii, de clitoris, ca vaginul, dupa cum bine stim de la anatomie, este mai in interior. Si atunci, daca Sfintia Sa a ajuns la vagin inseamna ca a penetrat-o cu ceva pe oaia credincioasa, respectiv, cel putin cu un deget si a facut, cu certitudine, un act sexual cu ea, sau ma rog, un viol daca oaia credincioasa nu a stat.

  6. DACA FEMEIA ERA DUSA CU SORCOVA, POPA, DACA ERA SANATOS LA MINTE, PUTEA SA NU VORBEASCA LA TELEFON TARZIU IN NOAPTE. SUNT MII DE ASTFEL DE SMINTITE CARE SUNA PREOTUL NOAPTEA PENTRU LIMBARITA SI DILEALA LOR. DAR TU, TAICA, TE PUI LA MINTEA LOR? ASTA DESPRE ISPITA PE CARE PREOTUL O PUTEA OPRI DIN FASA. CAT DESPRE TANTI ASTEA, CRED CA AU ZABOVIT MULT PREA MULT LA SCAUNUL SPOVEDANIEI…ACU, DACA AU INTERVENIT ORGANELE…POPA O SA CHELTUIE PENTRU AVOCATI, PENTRU A IMBUNA SI STAPANIREA…VICTIMELE SI ELE, AVOCATI..SCANDAL, BANUTI DE LA PRESA…CINE A INCEPUT??? POPA..UCENIC IUBIT AL LUI DANIEL S.R.L. CACI ATI FACUT DIN CASA DOMNULUI PESTERA DE TALHARI…
    P.S. ANA LUGOJANA, CUM SA PUPI TU ICOANE SI MOASTE SAU SA IEI IMPARTASANIE CU POPORUL, TU AI BUZELE RASFRANTE SI GENE CAT MATURA SI ASTEPTI SA AJUNGI CA MAGDALENA INAINTE DE POCAINTA…CU TOTI MARINARII DE PE VAPOR S-A IUBIT, PANA CAND I-A RIDICAT DUMNEZEU BARIERA. LA TINE, MAI MERGE, ESTI DEPARTE DE BARIERA…BUZE DULCI!

  7. Pai cand a fost ales presedinte Trump toate tutele Americii si-au amintit brusc dupa 20-30-40 de ani cum au fost agresate si violate .La rand stau acum tutele de pe malul Dambovitei.Hai sictir,panaramelor,vreti bani.La munca.

  8. popa ästa , o fi citit Decameronul ,scris de Boccacio , si a aplicat „spovedaniile” ce le faceau cälugärii pe vremuri.

  9. poate popa este vinovat , dar lumea nu are incredere in metoda asta a la americaine , cu femei care-si aduc aminte dupa luni si ani , altele dupa zeci de ani ca au fost ciupite de cur

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger