AcasăNewsVirgil Popescu, „soluție” pentru români la iarnă: „Eu în casă stau mereu...

Virgil Popescu, „soluție” pentru români la iarnă: „Eu în casă stau mereu îmbrăcat în blugi”

virgil popescuVirgil Popescu, „soluție” pentru români la iarnă: „Eu în casă stau mereu îmbrăcat în blugi”

Românii se gândesc cu groază la facturile pe care vor trebui să le achite în această iarnă. Pentru a le sări în ajutor, ministrul Energiei vine cu un sfat.

Virgil Popescu le recomandă românilor să se îmbrace mai gros pentru a face economie!

Virgil Popescu le recomandă românilor să se îmbrace gros

Acesta a declarat la o televiziune că poartă blugi în casă indiferent de anotimp, în contextul în care tot mai mulți români își fac griji că iarna aceasta vor tremura de frig în case și că vor plăti facturi uriașe.

„Port blugi în casă, indiferent de anotimp. Nu am purtat niciodată pantaloni scurți”, a transmis Virgil Popescu.

Popescu a recunoscut că nici el nu se simte confortabil dacă în casă sunt doar 19 grade.

Oamenii trebuie să aibă temperatura cât consideră că au nevoie, unii sunt mai friguroşi, unora nu le place căldura, nu pot sta la o anumită temperatură. Eu nu stau la 20 de grade, pe la 22-23 de grade mă simt bine, trebuie să recunosc. Nici mai sus, dar nici la 19 grade”, a spus Virgil Popescu.

Potrivit unui sondaj realizat de GLAMI Fashion (Re)search 1 din 4 români își propun să facă economie la gaz, curent electric și căldură, apărându-se de frig cu haine groase.

Panica facturilor enorme îi îndeamnă pe români să găsească soluții, iar magazinele profită din plin de această situație.

Marile lanțuri de magazine online au pus în vânzare pături groase, geci, pantaloni, blugi şi puloverele de iarnă, dar şi de lemne, topoare şi calorifere electrice.

author avatar
Andreea Vlad