AcasăNewsViorica de la Clejani, cu ochii in lacrimi! Ce a facut-o sa...

Viorica de la Clejani, cu ochii in lacrimi! Ce a facut-o sa planga!

Viorica de la Clejani pune mare pret pe familie si nu s-a ferit niciodata sa o spuna in mod public, insa nu intotdeauna iubirea pentru Ionita si copii i-a adus doar motive sa zambeasca.

Invitata in platoul Happy Hour, Viorica a vrut sa-i transmita un mesaj sotului ei, lui Ionita, insa nu s-a putut abtine sa nu planga: “Il iubesc pe Ionita, fara el nu as putea trai. A avut o problema la ochi si atunci mi-am dat seama ca-l iubesc de mor, am crezut ca mor. Nu as vedea viata fara el. Eu cand plang pentru barbatul meu plang din inima. Ionita e pentru mine si mama si tata. I-as da lui Ionita orice din mine daca as putea sa-l salvez. Este persoana cu care m-am casatorit de la 16 ani, am crescut sub ochii lui. Am mai luat eu cate una, cate doua, dar bine a facut. Cine stie daca mai eram astazi cine sunt daca nu era el”.

Desi recunoaste ca nu ar vedea viata fara sotul ei, Viorica de la Clejani a marturisit ca nu ii transmite prea des lui Ionita ce simte pentru el. “Nu-i spun toata ziua buna ziua ‘te iubesc’, pentru ca am fost altfel crescuti. Cateodata imi e necaz, as vrea sa-i spun, dar poate crede ca suntem batrani. Mi-ar place sa fie un pic mai romantic, dar voi stiti cum e, e un pic mai serios, dar poate prin felul cum se ocupa de noi, de copii, de proiectele mari, asta inseamna ca ma iubeste”, spune cantareata.

author avatar
Alina Costache
1.786 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger