AcasăNewsViorica Dancila, noul presedinte executiv al PSD-ului

Viorica Dancila, noul presedinte executiv al PSD-ului

Pesedistii lui Dragnea pasesc pe urmele taranistilor

Sefa Guvernului va prelua, mai nou, si prerogativele care ii revin numarului 2 in cadrul Partidului Social Democrat.

Totul dupa ce, la Congresul de sambata, Viorica Dancila a primit cele mai multe voturi, in defavoarea contracandidatilor sai, Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu. Din cate a anuntat Claudiu Manda, presedintele comisiei responsabile de numararea voturilor, Dancila a primit 2880 voturi „pentru”, 939 „impotriva”.

Va amintim faptul ca, in preziua votului din Congresul de la Sala Palatului, Liviu Dragnea anunta cat se poate de clar o sustine si ca o va vota pe Viorica Dancila.

author avatar
Cristina Stefan
240 afisari

2 COMENTARII

  1. Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

  2. PSD trebuie scos urgent in afara legii. Ceea ce a demonstrat prin fapte, cu ocazia acestui congres ADUCE GRAVE PEREJUDICII SIGURANTEI NATIONALE. Parchetul General trebuie sa se autosesizeze. PARTIDELE DIN OPOZITIE TREBUIE SA DESCHIDA ACTIUNE PENALA IMPOTRIVA PSD.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger