AcasăNewsViorica Dăncilă, despre evaluarea Guvernului și remaniere

Viorica Dăncilă, despre evaluarea Guvernului și remaniere

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că Executivul îşi va continua programul de guvernare şi a anunțat că în luna iulie, după Congresul PSD, se va face o evaluare pe primele şase luni ale acestui an a activităţii Guvernului, tot atunci se va decide și dacă va fi cazul unei remanieri.

Viorica Dăncilă Sursa foto Twitter

 

„Se împlinesc şase luni în acest an. Voi face o evaluare pe fiecare minister, în parte. În funcţie de obiectivele îndeplinite din programul de guvernare, putem vorbi de remanierea unui ministru sau nu. Eu nu cred că remanierea se poate face vorbind de oameni. (…) Cred că dincolo de oameni trebuie să evaluăm munca lor, implicarea lor şi ceea ce au realizat, ca să putem vorbi despre o abordare corectă faţă de colegii miniştri”, a susținut premierul la o emisiune TV.

Întrebată unde a greşit guvernul, Dăncilă a declarat că a lipsit comunicarea. “Consider că ne-am axat foarte mult pe îndeplinirea măsurilor guvernamentale şi ne-am axat mai puţin pe comunicare. Cred că acesta a fost şi motivul pentru care am înregistrat un rezultat nedorit la alegerile europarlamentare. (…) Sunt convinsă că un pensionar vede pe fluturaş că i-a crescut pensia, un salariat vede că i-a crescut salariul, dar pe lângă acestea au fost mult mai multe măsuri, dar pe care nu le-am comunicat suficient”, a conchis Dăncilă.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger