AcasăNewsViorica Dăncilă: Candidatul cu cele mai mari șanse ne va reprezenta la...

Viorica Dăncilă: Candidatul cu cele mai mari șanse ne va reprezenta la prezidențiale

Viorica Dăncilă a declarat, marți seara, că PSD își va stabili candidatul pentru alegerile prezidențiale dupa congresul partidului. Totodată, ea a menționat că partidul îşi propune să câştige aceste alegeri şi, de aceea, până la desemnarea persoanei care va reprezenta social-democraţii în cursa pentru Cotroceni vor fi efectuate mai multe sondaje de opinie.

Sursa foto Twitter

Premierul a susținut că şi înainte de congres vor fi purtate discuţii pentru a se putea cunoaşte potenţialii candidaţi, precizând că PSD îl va numi pe cel cu cele mai mari şanse de a câştiga alegerile prezidenţiale.

„Nu putem să mergem cu un candidat care în sondaje nu are nicio şansă. Trebuie să mergem cu un candidat care, pe lângă susţinerea partidului, pe lângă susţinerea preşedintelui partidului, a primului ministru, efectiv să genereze un val de încredere. Acest lucru (stabilirea candidatului – n.r.) se va face prin mai multe sondaje. Vom introduce în sondaje atât colegele sau colegii de partid care vor să candideze la alegerile prezidenţiale, vom introduce şi candidaţi independenţi, vom vedea care este soluţia optimă, astfel încât să avem cele mai multe şanse”, a spus Viorica Dăncilă la un post de televiziune.

Ea a adăugat că încă nu s-au făcut „tatonări” în ceea ce priveşte candidaţii care nu sunt membri de partid şi care ar putea fi introduşi în sondajele PSD, decizia urmând să fie luată după ce va discuta cu colegii săi social-democraţi.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
80 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Ce scandează fermierii din Polonia: „Putin, fă ordine în Ucraina, la Bruxelles şi în guvernul nostru!”

Protestele fermierilor din Polonia mai au puţin şi scapă de sub control. S-a ajuns deja ca autorităţile să-l acuze pe unul dintre manifestanţi de...

Tânăr oprit în trafic, pentru un control. Drogat, fără permis și cu numere false la mașină/Ce a urmat

Un bărbat de 21 de ani a intrat în vizorul polițiștilor din Alba. Totul, după ce mașina pe care o conducea tânărul a fost...