AcasăNewsViorel Hrebenciuc si Laura Georgescu, audiati la DNA

Viorel Hrebenciuc si Laura Georgescu, audiati la DNA

Viorel Hrebenciuc iese din închisoare, după 10 luni. Instanța a dat undă verde eliberării condiționate

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc si Laura Georgescu, sefa DNA, au fost audiati, miercuri dimineata, la sediul din Bucuresti al Directiei Nationale Anticoruptie.

Hrebenciuc a fost chemat pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca si-a folosit influenta si a intervenit pe langa membrii CNA pentru ca postul de televiziune al lui Gheorghe Stefan, fostul primar de la Piatra Neamt, sa primeasca licenta.

In acelasi dosar sunt implicate nume grele precum Laura Georgescu, sefa Consiliului National al Audiovizualului, sau Narcisa Iorga, membru marcant al CNA.

Narcisa Iorga este acuzata de procurori ca i-a sugerat lui Gheorghe Stefan in ce mod poate redobandi licenta pentru postul sau de televiziune si i-a spus acestuia sa apeleze la Viorel Hrebenciuc.

Laura Georgescu, sefa CNA, a fost si ea audiata miercuri, la DNA, si este acuzata in acest dosar de abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Sefa CNA sustine ca este nevinovata, dar ca se asteapta la orice, inclusiv la o retinere a sa pentru 24 de ore.

author avatar
Cristi Ionita
67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger