AcasăNewsViorel Hrebenciuc, la iesirea din arest: "Daca faceam denunturi, eram de mult...

Viorel Hrebenciuc, la iesirea din arest: „Daca faceam denunturi, eram de mult afara”

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a parasit, vineri, Penitenciarul Rahova, dupa ce reprezentantii institutiei respective au primit hotararea judecatorilor de inlocuire a arestului preventiv cu masura arestului la domiciliu.

Acuzat, alaturi de mai multe persoane, de constituire de grup infractional organizat, trafic de influenta si spalare de bani, in dosarul retrocedarilor ilegale, Viorel Hrebenciuc a facut o serie de declaratii incendiare la iesirea din Penitenciarul Rahova.

Hrebenciuc a negat ca l-a implicat pe fiul sau in dosar si sustine ca Andrei Hrebenciuc este nevinovat, desi procurorii il acuza de aceleasi infractiuni si l-au plasat, de asemenea, in arest la domiciliu, dupa ce l-au tinut mai multe zile dupa gratii.

In plus, Viorel Hrebenciuc spune ca bugetul statului roman nu a fost prejudiciat in dosarul respectiv. De asemenea, Hrebenciuc senior a precizat ca „daca faceam denunturi, eram de mult afara”, desi s-a zvonit in mai multe randuri ca fostul deputat va fi plasat in arest la domiciliu pentru ca a acceptat sa colaboreze cu procurorii.

author avatar
Cristi Ionita
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger