AcasăNewsViorel Hrebenciuc, dupa arestarea fiului sau: "Dosarul este o porcarie"

Viorel Hrebenciuc, dupa arestarea fiului sau: „Dosarul este o porcarie”

Aseara, la inchiderea editiei, instanta suprema inca nu deliberase asupra cerererii de arestare a lui Hrebenciuc

Viorel Hrebenciuc, fostul deputat PSD, a anuntat ca masura arestarii preventive, instituita in cazul fiului sau, Andrei Hrebenciuc, i se pare aberanta.

Viorel Hrebenciuc sustine ca faptele incriminate de procurori nu sunt sustinute de probe. „Ati vazut vreodata spalare de bani fara bani? O sa vad despre ce este vorba in fapt, dar aici vorbim despre … o spalare de bani fara bani. In conditiile in care Cipru este in Uniunea Europeana, iar offshore-urile sunt legale”.

Fostul deputat PSD a afirmat ca se va face contestatie la decizia judecatorilor, de a-l aresta preventiv, pentru 30 de zile, pe Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc.

In plus, Hrebenciuc senior i-a atacat dur pe cei implicati in caz sustinand ca „dosarul este o porcarie. Nu inteleg cum se pot lua asemenea masuri aberante”.

Hrebenciuc sustine ca „procurorii, asa-zisi specialisti de la DNA Brasov, vorbesc despre un prejudiciu de 450 de milioane de euro, intr-o parte, si de 302 milioane de euro, in alta parte, cand de fapt nu exista niciun fel de prejudiciu.

Nu se pune problema de despagubiri sau retrocedari ilegale, pentru ca nu exista nicio retrocedare”.
Atacurile lui Viorel Hrebenciuc au venit dupa ce Andrei Hrebenciuc, fiul sau, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in dosarul retrocedarilor ilegale. Decizia a fost luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput demersurile necesare si pentru arestarea preventiva a lui Viorel Hrebenciuc.

author avatar
Cristi Ionita
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger