AcasăNewsViorel Hrebenciuc: Basescu se intoarce la Cotroceni cand vine de la crasma

Viorel Hrebenciuc: Basescu se intoarce la Cotroceni cand vine de la crasma

Viorel Hrebenciuc

Viorel Hrebenciuc, viceliderul Camerei Deputatilor, crede ca, dupa citirea deciziei CCR, Traian Basescu va reveni la Cotroceni cand se va intoarce de la „crasma”.

Viorel Hrebenciuc

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, a anuntat, luni, ca Traian Basescu la reveni in functia de presedinte al Romaniei in cateva zile, in functie de momentul in care va „reveni de la crasma”.

„Nu stiu daca de astazi, de maine, de poimaine, cand vine de la Millenium, de la crasma, pe unde e el acum, nu am inteles…”, l-a atacat Viorel Hrebenciuc pe presedintele Romaniei, conform rtv.net.

Viorel Hrebenciuc a comentat si pe tema cvorumului de la seinta de plen reunit a celor doua camere ale Parlamentului, enuntand ca prin prezenta la intrunire s-a dorit realizarea a ce e mai „bine pentru tara”.

„Si PNL si PSD, colegii care sunt aici vor intra in sala. (…) Nu e razgandire, ne-am consultat, ca de aia a fost pauza de consultari. Sa vedem ce e mai bine pentru tara pentru ca avem niste obligatii si cu FMI, avem obligatii si cu Comisia Europeana, am vorbit si cu cei de la Consiliul Europei, deci sunt totusi obligatii internationale care trebuie respectate si respectul votului pentru cei 7,4 milioane de oameni care au votat pentru demiterea lui Basescu nu inseamna acum ca trebuie sa-i pedepsim ca sa gresim economic”, a declarat Viorel Hrebenciuc.

Atacul vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, soseste dupa ce, sambata noapte, presedintele Traian Basescu s-a aflat la Constanta, unde a sarbatorit 36 de ani de la absolvirea Academiei Navale „Mircea cel Batran”.

author avatar
Ionut Zgimbau
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger