AcasăNewsViorel Cataramă: Dacian Cioloș, comunist sadea

Viorel Cataramă: Dacian Cioloș, comunist sadea

Dacian Cioloș, președintele PLUS (Sursa foto: Twitter)
Dacian Cioloș președintele PLUS Sursa foto Twitter

Omul de afaceri Viorel Cataramă, fondatorul partidului Dreapta Liberală, îl acuză pe Dacian Cioloș, șeful guvernului tehnocrat de acum trei ani, actual președintele PLUS, că ar fi „un comunist sadea”.

Viorel Cataramă a declarat, tot duminică, faptul că va candida la alegerile prezidențiale de anul acesta. El a indicat că a făcut această decizie pentru a lua măsuri împotriva unor stări de lucruri din țară care nu țin cont de realitățile sociale. Cataramă acuză existența unei „clase privilegiate aparținând aristocrației bugetare” care este beneficiara unor venituri pe care nu ar trebui să le primească, precum „pensii speciale, ajutoare speciale, ajutoare sociale pentru hrană, salarii speciale”, iar asta în vreme ce România are peste două milioane de pensionari cu pensii sub de 1000 de RON, pensionari care au muncit și ei în sectorul privat.

„Spre exemplu, domnul Tudorel Toader încasează 150.000 de euro pe an din care mai mult de jumătate din pensia specială pentru care nu a contribuit cu niciun leu în decursul activității lui. Voi candida la președinție” a amenințat Viorel Cataramă.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
501 afisari

1 COMENTARIU

  1. Comunist sadea e Ilici. Nascut format si activat in comunism atigand functia de activist de partid. Ciolos e doar un neomarxist.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger