AcasăNewsViorel Cataramă a aflat rezultatul testului rapid pentru coronavirus

Viorel Cataramă a aflat rezultatul testului rapid pentru coronavirus

Aflat în izolare la domiciliu, omul de afaceri a aflat, joi, în ultima zi a stării de urgență decretate la nivel național în lupta contra COVID-19, un prim rezultat la testul pentru coronavirus.

În cursul acestei zile, reprezentanții unei clinici private au mers acasă la Viorel Cataramă și au recoltat probe în vederea testării RT-PCR și anticorpi IgG și IgM SARS COV2.

Deja s-a aflat ce indică testul rapid în cazul afaceristului în vârstă de 65 de ani. „La ora redactării prezentului comunicat, 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG si IgM este negativ. Acest rezultat indică absența anticorpilor SAR COV2, ceea ce înseamnă că pacientul nu este purtător al virusului sau se află în perioada de incubație (5-10 zile de la infectare)”, au transmis reprezentanții clinicii, într-o informare remisă redacției.

E de precizat faptul că în cursul zilei de vineri urmează să fie anunțat public și rezultatul testului RT-PCR.

În urmă cu câteva zile, Viorel Cataramă a mers de bunăvoie în localitatea Bărbulești, din Ialomița, unde fuseseră depistate cazuri de coronavirus și a îmbrățișat un bărbat confirmat cu COVID-19. „Am ferma convingere ca nu voi pati nimic si voi putea demonstra ca falimentarea Romaniei si suprimarea drepturilor si libertatilor noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovati vor trebui sa raspunde mai devreme sau mai tarziu!”, scria, la acel moment, omul de afaceri, pe Facebook.

sursa foto: Facebook/Viorel Catarama

611 afisari

2 COMENTARII

  1. Bravo Catarama,incep sa cred in tine.Politica asta de caranterizare ma distrus.Am iesit in pensie din Germania la 01.04.2020 si nu pot sa vin acasa ca dobitocii ma baga in carantina desi am acasa 2 corpuri de cladiri,fiecare cu baie si bucatarie separat plus un wc in fundul curtii unde (desi este nefolosit)ii invit pe Joianes,Velea si Arafat sa manance pe saturate.Te respect si ai votul meu.Daca continua circul asta vin in tara si primul plitist primeste un croseu in figura,prefer arestul decat carantina de unde ies in sac negru.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger