AcasăNewsVioleta Alexandru pleacă în Germania. Ce vrea ministrul să verifice

Violeta Alexandru pleacă în Germania. Ce vrea ministrul să verifice

După ce a plecat de la Parlament, la finele unor audieri ce s-au întins pe mai bine de trei ore, ministrul Muncii a făcut, în scris, o analiză de amploare a celor discutate și constatate.

„3 ore și jumătate în audiere la comisiile parlamentare dominate de PSD. Un PSD odihnit și agresiv. Subiectul: activitatea Ministerului Muncii în legătură cu plecarea românilor să muncească în străinătate în activități sezoniere. Întrebările nu au vizat doar MMPS, dar am răspuns la toate”, a scris oficialul guvernamental, seara trecută târziu, pe o rețea de socializare.

Violeta Alexandru a anunțat, totodată, că are în plan să meargă personal în Germania, pentru a vedea cum stau lucrurile cu lucrătorii români, cu care are de gând să și stea de vorbă. „Voi pleca personal în Germania. Simt nevoia să verific și în teren condițiile de muncă și să discut cu românii. Nu plec de la premiza că angajatorii germani sunt iresponsabili, după cum nu îi tratez așa nici pe angajatorii din țară, despre care PSD ar spune că sunt niște infractori”, a mai notat ministrul Muncii. Alexandru nu a specificat, însă, și când anume ar urma să facă această deplasare.

Tema convocării șefei de la Ministerul Muncii în fața comisiilor reunite de specialitate a reprezentat-o modul în care a fost gestionată deplasarea unor lucrători români în afara granițelor, în contextul pandemiei COVID-19.

sursa foto: Facebook/Violeta Alexandru

author avatar
Cristina Stefan
250 afisari

3 COMENTARII

  1. fractie la piucior de lemn in germania!!!!!!aici trebuie sa spuneti de ce se poate munci pt occident in stare de urgenta cu restrictii militare si in tara nu??????

    • @Argedava,cunoști în istoria Imperiului Roman,Roma antică ,sclavilor li se dădeau explicații de catre stapîni?? violeta victoria alexandru fostă BAU ! ONGista lui soroș în România la prodemocratia,IPP,absolventa de SNSPA-ȘTEFAN Gheorghiu pe stil nou.Este consiliera a lui emil ctinescu președintili(zis țapu) inca din 1997.Ongurile lui soroș sint o trambulina pt. politrucii din Ro.De la ong-ul lui soros devine brusc șefa PNL București! De unde ajunge min.muncii.De aia îi ziceau unii ziariști min.bau bau,pt.ca se numea Bau in acte inainte..

  2. Sa nu creada nemtii dupa ce te vad, ca ai venit sa culegi sparanghel si sa te trezesti intr-o ferma cu sparangheli.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger