AcasăNewsVioleta Alexandru, în Parlament: am răsturnat felul în care se lucrează în...

Violeta Alexandru, în Parlament: am răsturnat felul în care se lucrează în Ministerul Muncii

După un veritabil schimb de replici între deputații Florin Roman și Adrian Solomon, la începutul audierii Violetei Alexandru în fața Comisiilor reunite de Muncă, ministrul propus la conducerea Ministerului Muncii în Cabinetul Orban II a început prin a trece în revistă realizările din perioada în care a fost în fruntea instituției.

Alexandru a susținut că a avut trei mari obiective, dar fiind faptul că știa că e vorba despre un mandat scurt de ministru. „În cele 3 luni de mandat am răsturnat felul în care se lucrează în Ministerul Muncii și am pus nevoile oamenilor în centrul preocupărilor mele (…) sunt un om care știe să-și așeze prioritățile ca să atingă rezultate”, a susținut liberala în cadrul acestei audieri, catalogate de Roman drept „un moment festiv”.

author avatar
Cristina Stefan
697 afisari

1 COMENTARIU

  1. Doamna Violeta, ce părere aveți despre un scenariu „Made in PNL” referitor mărirea pensiilor la 1 sept. cu 40% ? După alegerile anticipate ,când PNL va avea sacii în căruță plini cu voturi, să dea din lete’n plete în frunte cu domnia voastră și cu scuzele de rigoare să-i anunțați pe pensionari că bugetul a ajuns la fundul sacului și mărirea pensiilor nu poate fi mai mare de 10 % de la 1 sept ? Nu vreau să cobesc, dar mă tem că așa se va întâmpla.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger