AcasăNewsViolentele din Londra se extind in Manchester si Birmingham!

Violentele din Londra se extind in Manchester si Birmingham!

Violentele s-au extins in mai multe orase din Marea Britanie, afectand in special Manchester si Birmingham. Premierul David Cameron s-a angajat sa restabileasca ordinea si calmul dupa trei nopti de violente soldate cu un mort, anuntand suplimentarea fortelor de politie.
In Birmingham, huliganii au dat foc mai multor magazine si masini parcate pe marginea soselei. Televiziunile britanice au surprins momente in care tineri mascati au aruncat cu pietre si caramizi in fortele de ordine si au devastat tot ce le-a iesit in cale.
Nici in orasul Manchester nu este liniste. Politia tine piept grupurilor de tineri care odata cu lasarea serii incep sa iasa in strada si sa se lupte cu fortele de ordine.

Cea de-a patra zi de revolte gaseste Londra ca o fortareata cu peste 16.000 de politisti pe strazi. Magazinele au fost inchise inca de marti de la pranz, pentru a se putea pregati de eventuale revolte.

Pagubele produse in aceste patru zile de jafuri si distrugeri se ridica la zeci de milioane de lire sterline, potrivit televiziunilor britanice.

author avatar
Dana Conerth
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger