AcasăNewsViolenţa din şcoli şochează din nou: elev de 14 ani, dus cu...

Violenţa din şcoli şochează din nou: elev de 14 ani, dus cu răni la spital! Profesorii, acuzaţi de muşamalizare

elevViolenţa din şcoli şochează din nou: elev de 14 ani, dus cu răni la spital! Profesorii, acuzaţi de muşamalizare

Un elev de 14 ani, care învaţă la o şcoală din comuna Frătăuţii Noi, judeţul Suceava, ar fi fost supus unor violenţe de nedescris de un licean de 16 ani, fost elev al acelei şcoli şi el, venit în unitatea de învăţământ ca să-şi apere un prieten.

Băiatul agresat a ajuns ulterior la spital, unde a recunoscut toate cele întâmplate. Mama copilului susține că nu a fost anunțată cu privire la incident.

S-a spălat de sânge şi a continuat orele

Până să ajungă la spital, victima a încercat să se poarte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Elevul s-a dus apoi la baie, s-a splălat şi a continuat orele.

Ajuns acasă a început să se simtă rău. Apoi a fost dus la UPU Suceava. Acolo le-a povestit medicilor şi mamei ce s-a întâmplat, lucru confirmat şi de examinările medicale. Avea răni destul de grave la faţă, în special în zona nasului.

Mama băiatului acuză profesorii

Mama copilului care a încasat bătaia aduce acuze grave şi la adresa profesorilor. Ea spune că s-a încercat muşamalizarea întregului incident şi că profesorii nu ar fi intervenit aşa cum trebuie în astfel de cazuri. A mers la poliţie unde a depus o plângere şi speră să se facă dreptate.

Tatăl agresorului i-ar fi cerut femeii să renunţe la plângere. Poliţiştii au deschis totuşi un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

author avatar
Andrei Ștefan
401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger