AcasăNews"Violatoarea" taximetristului din Tulcea, din nou in belele (FOTO)

„Violatoarea” taximetristului din Tulcea, din nou in belele (FOTO)

Luminita Perijoc, femeia acuzata ca ar fi incercat sa violeze un taximetrist din Tulcea, tot nu a scapat de probleme.

Toata presa scria la sfarsitul lunii august a anului trecut despre cum o femeie din Tulcea ar fi sechestrat, batut si violat un taximetrist. Autoarea a fost trimisa in judecata pentru tentativa de omor, dar in lipsa probelor procurorii au scos-o de sub urmarire penala pentru infractiunile de viol si lipsire de libertate.

Toata intamplarea socanta, dar si amuzanta in acelasi timp, a avut loc in noaptea de 22 august 2012. Potrivit procurorilor Parchetului Tribunalului Tulcea, Luminita Perijoc a invitat in apartamentul in care locuieste un taximetrist caruia ii solicitase de mai multe ori in acea zi sa ii cumpere bauturi alcoolice si tigari.

„Pe fondul consumului exagerat de bauturi alcoolice si a unui conflict spontan din motive pasionale, inculpata Perijoc Luminita i-a aplicat doua lovituri cu un cutit in zona capului partii vatamate (taximetrist), pe care o invitase in locuinta in care inculpata locuia singura. Taximetristul a reusit sa se refugieze in bucatarie, de unde a apelat Serviciul de Urgenta 112, alertand politia si ambulanta”, se mentioneaza in rechizitoriu, potrivit realitatea.net.

Dupa mai multe cercetari, procurorii au hotarat sa o trimita pe femeie in judecata, pentru tentativa de omor.

Dosarul urmeaza sa fie judecat de Tribunalul Tulcea.

Taximetristul de 34 de ani a sustinut ca femeia, in varsta de 30 de ani, l-ar fi amenintat cu un cutit si astfel l-ar fi fortat sa intretina relatii sexuale, iar ulterior l-a si ranit, cand el a incercat sa scape. Luminita Perijoc a negat insa ca l-ar fi violat pe barbat.

Citeste si: Mister spulberat: Uite pe unde are tatuaje taximetristul “violat”! – FOTO

“Violatoarea” din Tulcea l-a “tratat” pe taximetrist cu urlete de placere si manele

Taximetristul “violat”: Cum a “facut o aventura” cu bruneta, inconjurat de imprejurimi

“Violatoarea” taximetristului din Tulcea, in paginile The Sun!

author avatar
Andra Nesu
2.919 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger