AcasăNewsVinuri de 1,6 milioane de euro, furate dintr-un hotel din Spania. Un...

Vinuri de 1,6 milioane de euro, furate dintr-un hotel din Spania. Un român, găsit vinovat și condamnat la închisoare

romanVinuri de 1,6 milioane de euro, furate dintr-un hotel din Spania. Un român, găsit vinovat și condamnat la închisoare

Un român și iubita lui, o fostă concurentă mexicană la un concurs de frumusețe, au fost aruncați după gratii pentru un furt de vinuri de 1,6 milioane de euro într-un restaurant de lux din Spania.

Priscila Guevara și Constantin Dumitru au fost condamnați la închisoare cu executare și trebuie să plătească 750.000 de euro firmei de asigurare.

Românul a fost condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare

Un tribunal din Spania i-a condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare, după ce au furat vinuri scumpe în valoare de 1,6 milioane de euro dintr-un restaurant de lux, în urma unui jaf care a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume.

În octombrie 2021, unul dintre proprietarii hotelului și restaurantului Atrio din orașul Cáceres a dat alarma după ce a descoperit că din pivniță lipseau 45 de sticle de vin, inclusiv o sticlă de Château d’Yquem veche de 217 ani, în valoare de 350.000 de euro.

Cei doi au furat 45 de sticle de vin

Nouă luni mai târziu, o fostă concurentă mexicană la un concurs de frumusețe și un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi olandeză, au fost arestați în Croația. Vinurile, însă, nu au fost niciodată recuperate, relatează The Guardian.

Se pare că furtul a fost planificat cu câteva luni înainte. Se crede că cei doi au vizitat hotelul de cel puțin trei ori înainte ca femeia să facă o rezervare folosind un pașaport elvețian fals.

author avatar
Andreea Vlad
475 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger