AcasăNewsVintu: "Voi fi condamnat prin procedura simplificata datorita recunoasterii". La ce dosar...

Vintu: „Voi fi condamnat prin procedura simplificata datorita recunoasterii”. La ce dosar face referire!

Ajuns in vizorul procurorilor DNA, in dosarul in care este cercetat fostul sef al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, omul de afaceri si-a recunoscut faptele fiind, de altfel, si cel care a anuntat acest aspect, ianintea anchetatorilor.

„Nu am dosare la DNA. In cel cu Bogdan Olteanu, lucrurile s-au incheiat in ceea ce ma priveste. Voi fi condamnat prin procedura simplificata datorita recunoasterii si voi executa mandatul pe care-l voi primi, deci nu am nici un alt motiv s-o apar pe Kovesi in afara bunului simt si a unei cunoasteri profunde a sistemului care functioneaza in Romania”, a mentionat, vineri, Sorin Ovidiu Vintu, pe blogul sau, intr-o postare ampla, in care a facut si o serie de alte precizari, pe alte subiecte decat situatia sa juridica.

Va reamintim faptul ca Olteanu – cercetat in regim de arest la domiciliu, pentru trafic de influenta- este acuzat ca ar fi primit un milion de euro de la afacerist, in privinta numirii guvernatorului Deltei Dunarii. Dar si ca la momentul de fata, afaceristul este privat de libertate, ulterior condamnarii sale la sase ani si patru luni de inchusoare in dosarul Petromservice.

283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger