AcasăNewsVintu e categoric: DNA-ul a facut o treaba excelenta. Politicienii ajunsesera de...

Vintu e categoric: DNA-ul a facut o treaba excelenta. Politicienii ajunsesera de un tupeu extraordinar

Printre aspectele pe care le-a evidentiat, in cadrul unui interviu acordat din spatele gratiilor, afaceristul Vintu a tinut sa laude activitatea Directiei Nationale Anticoruptie.

Pe scurt, Vintu crede ca anchetatorii au reusit, in ultimii ani mai ales, sa sadeasca teama in randul celor care ar fi fost tentati sa incalce legea, in chestiuni ce tin de coruptie. Drept urmare, a constatat afaceristul, in ultimii doi ani a scazul numarul „hotilor”.  „Sa ne intelegem, DNA-ul a facut o treaba excelenta in Romania. Politicienii ajunsesera de un tupeu extraordinar, voiau si 40% dintr-un contract. (…) Lacomia nu mai avea margini. Omul de afaceri era obligat sa fure 400% ca sa isi scoata si el banul si sa dea si spaga. DNA-ul a reusit sa curete. A reusit sa bage frica. Exceptional! (…) Majoritatea cazurilor pe care le vedeti le vedeti pana in 2015. Dupa 2015-2016 nu mai sunt asa multi hoti. A intrat frica in ei, deci ar trebui sa ii felicitati pe cei de la DNA”, a precizat Vintu, intr-un interviu difuzat, miercuri seara, de B 1 TV.

E de notat faptul ca Sorin Ovidiu Vintu a tinut sa faca o precizare in privinta sefei DNA-ului, cat sa risipeasca orice dubiu. „Nu ma refer la doamna Kovesi. Nu imi este simpatica. Mai ales daca e sa dau credit la afirmatiile lui Ghita, as spune dimpotriva chiar. Dar a facut treaba. Ea si echipa aia de procurori de acolo au facut treaba”, a conchis omul de afaceri.

205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger