AcasăNewsVintu a dat ochii cu procurorii Directiei Nationale Anticoruptie

Vintu a dat ochii cu procurorii Directiei Nationale Anticoruptie

La mai putin de o saptamana de cand a ajuns in regim privativ de libertate, urmare a condamnarii sale definitive in dosarul Petromservice, omul de afaceri a fost adus joi dimineata, cu o duba, la DNA.

Sorin Ovidiu Vintu a ajuns in curtea interioara a incintei in care se afla sediul central al DNA-ului cu cateva minute dupa ora 10 si se afla si la aceasta ora in fata procurorilor.

Momentan nu se cunosc motivele pentru care anchetatorii anticoruptie au dorit sa stea de vorba cu omul de afaceri. Ca urmare nu se stie daca este vorba despre o cauza mai veche legata de numele afaceristului sau de una noua. Ramane de vazut daca procurorii vor alege sa faca precizari, in orele urmatoare, cu privire la acest caz.

Pana atunci, va readucem in atentie faptul ca Vintu a ajuns vineri, la Penitenciarul Rahova, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a dispus- definitiv- condamnarea sa la sase ani si doua luni de inchisoare, in dosarul devalizarii Petromservice, cauza in care fostul lider sindical Liviu Luca a primit o pedeapsa de sase ani cu executare.

95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger