AcasăNewsVino pe SuperSocial de la Superbet și descoperă un nou univers al...

Vino pe SuperSocial de la Superbet și descoperă un nou univers al pariurilor! Promovează-ți biletele și învață mereu de la cei mai buni! (P)

Aplicația Superbet a fost un mare pas înainte pentru cei care preferă să parieze online, dar noua funcționalitate introdusă e de-a dreptul spectaculoasă. SuperSocial le permite jucătorilor crearea unei lumi proprii, fără margini, plină de informații și de dinamism. Este vorba despre un cerc de prieteni care poate crește la infinit, în funcție de activitatea fiecăruia și de modul în care reacționează și relaționează cu contactele sale. Pe scurt, e de-a dreptul o rețea socială de pariuri, care le poate completa sau chiar înlocui pe cele clasice. Dacă nu ești încă online, iată ce înseamnă SuperSocial de la Superbet!

Descarcă aplicația Superbet, intră în secțiunea Prieteni și află totul despre funcționalitatea SuperSocial!

Arată-le prietenilor tăi ce ai pariat și spune-le și de ce!

SuperSocial de la Superbet este accesibil direct din aplicație, apăsând butonul Prieteni! Ți se va deschide imediat o nouă lume, în care poți vedea biletele contactelor pe care ai ales să îi urmărești, dar și un loc unde poți să-ți postezi bilete tale plasate online! Interacțiunea nu se încheie, ci doar începe odată cu plasarea și afișarea biletelor tale. Începe apoi să comentezi pe marginea lor, dar și la chatul care se deschide la orice eveniment început deja, asta pentru a te inspira pe marginea eventualelor pariuri live!

Comentează la biletele prietenilor, urmărește câți mai mulți parteneri de joc și creează-ți propria lume în universul SuperSocial de la Superbet!

Ai mereu încredere în experții și în ambasadorii Superbet!

Oricât de mult am dezbate pe marginea unui subiect, mereu e nevoie de o autoritate avizată în domeniu, care să se implice și să tranșeze lupta, mai ales că la fotbal și la pariuri se pricepe cam toată lumea. Ambasadori precum Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu dar și experții Superbet din lumea presei te pot ajuta să te decizi mai ușor asupra unui pariu și să-l plasezi informat și împăcat. Bineînțeles, asta nu înseamnă că aceștia nu pot fi contraziși cu argumente, iar la final să iasă ca tine, nu ca ei! Pentru că asta e frumusețea sportului și a SuperSocial!

Instalează acum aplicația Superbet, lărgește-ți orizontul și oferă pariurilor tale o conotație socială!

Promovează biletele câștigătoare și devino un influencer pe Superbet.ro!

Un alt atribut important al funcționalității SuperSocial de pe aplicația Superbet este acela că te poate face celebru în lumea pariorilor. Un influencer nu este nimic altceva decât o persoană care își cunoaște bine domeniul de activitate și care devine un exemplu de urmat pentru ceilalți, după ce a avut de multe ori dreptate în ce a afirmat și susținut. Poți să fii sau să devii și tu o astfel de persoană în grupul tău și nu numai, mai ales că e simplu! Trebuie să-ți creezi un grup cât mai mare de urmăritori și chiar fani, pe care ți-i faci prin invitații online și prin exemple de bilete câștigătoare. Apoi, centrul atenției ești chiar tu!

#ÎmpreunăSuntemSuper     #PariemPeBine

author avatar
National