AcasăNewsVine toamna! Vine si razboiul in Orientul Mijlociu!

Vine toamna! Vine si razboiul in Orientul Mijlociu!

Pana isi fac marile puteri „numarul”, in Siria genocidul se extinde la cote inimaginabile

Barack Obama a ordonat „sa se ia toate masurile necesare” pentru a fi protejati cetatenii americani, oriunde s-ar afla, de „amenintarile teroriste ale Al Qaida”.

Expertii militari considera ca, daca tot personalul pregatit s-ar afla la posturi, tot n-ar putea sa-i apere pe toti „americanii, oriunde s-ar afla”. Ordinul suna a unul de razboi!

Pana isi fac marile puteri „numarul”, in Siria genocidul se extinde la cote inimaginabile

Teroristii, concentrati in… Siria

Lasam de-o parte declaratiile Casei Albe, nu tocmai indepartate, referitoare la Al Qaida, „care nu mai poate reprezenta o amenintare la nivel global pentru ca si-a pierdut comandamentul central si poate opera doar zonal”. Urmarim doar declaratiile de luna aceasta, facute de toate cancelariile occidentale si ale aliatilor. O singura voce, un singur cantec: „Teroristii s-au concentrat in Siria, intr-un front globalist!” Ma rog, globalist, dar zonal! Din aceasta cauza, mult trambitatul ajutor militar pentru Armata Siriana Libera a „cazut”! Uniunea Europeana a anuntat ca „nu are in agenda inarmarea fortelor de opozitie siriene, cel putin pana la sfarsitul lunii august”. Franta si Marea Britanie, adeptele inarmarii „fortelor moderate si democratice” au lasat-o moale, de teama ca armele sa nu cada in mainile teroristilor”. Mai bine sa foloseasca armele chiar militarii lor, cantonati de jur imprejurul Siriei.

Iranul revine Israelului

Generalul Martin Dempsey, presedintele Statului Major Interarme, a facut o vizita in Israel. Punctul forte de discutie: posibila atacare a Iranului! Netanyahu a declarat public ca „nu va astepta pana va fi prea tarziu”. La randul lor, armatele ruso-chineze au pus-o de-un exercitiu antiterorist din categoria celor de „mentinere a pacii” cu bombardiere, elicoptere de atac etc, care va intra „in faza activa” la 15 august. In timp ce premierul rus, Dmitri Medvedev, critica interesele occidentalilor in Orientul Mijlociu, unde „au impins mai multe natiuni ( Libia, Irak, Siria)  intr-un punct de unde nu exista intoarcere”. Ca interesele Rusiei si Chinei vor fi fost numai de pace si prosperitate!

author avatar
Adina Mutar
1.580 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger