AcasăNewsVine primavara! Iata prognoza meteo pe trei zile!

Vine primavara! Iata prognoza meteo pe trei zile!

In urmatoarele zile, vremea se va incalzi in toate regiunile, iar ploile si frigul care au pus stapanire pe tara, in ultima vreme, vor face loc soarelui si vremii frumoase, spun meteorologii.

Astfel, incepand de marti, vremea se va incalzi, mai ales in regiunile extracarpatice, unde pana in prezent a fost cam rece, asa ca la amiaza vor fi maxime termice de la 7 grade, in depresiuni, pana la 16 grade in nord-vestul tarii. De asemenea, locuitorii din vest, centru si nord se vor bucura, marti, de o zi deplin insorita, in timp ce peste sud si sud-est vor mai putea fi vazuti cativa nori, insa complet inofensivi, doar cat sa mai umbreasca pentru scurt timp soarele.

In Moldova, Dobrogea si jumatatea estica a Munteniei, insa, vantul ramane la fel de intens, continuand sa sufle in rafale de peste 45…50 km/h, in timp ce la munte vitezele sunt mai mari pe crestele cele mai inalte, unde se depasesc si 70 km/h.

In Capitala ziua de marti va fi una insorita, cu vreme in incalzire si fara precipitatii, insa vantul va continua sa fie mai agitat, mai ales la orele amiezii, cand si mercurul din termometre atinge 11…12 grade Celsius.

Miercuri, vremea va fi frumoasa in toata tara, soarele predomina in sud si in est, iar in rest nu se arata niciun nor pe cer. Vantul va sufla in continuare, pe parcursul zilei, in Moldova, Dobrogea si jumatatea estica a Munteniei, unde vor mai fi rafale de peste 45…50 km/h, in timp ce la munte in zona inalta se depasesc din nou 70 km/h. Temperaturile amiezii vor fi destul de ridicate, de la 8….9 grade in depresiuni si in nordul Moldovei, pana la 16 grade in Oltenia.

In Capitala, miercuri va fi vreme frumoasa, insorita, cu 12….13 grade in termometre la amiaza si vant mai agitat.

Joi, cer mai mult senin in toata tara. Temperaturile se mentin ridicate pentru a doua decada de martie, cu valori de la 8…9 grade in depresiuni si pana la 16 grade in sud-vestul extrem al tarii.

In Bucuresti, vremea va fi placuta si joi, fara nori pe cer, doar soare intreaga zi si temperaturi de aproximativ 12 grade la amiaza. Vantul se domoleste si el.

Sursa: rtv.net

author avatar
Alina Costache
671 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger