AcasăNewsVine marea relaxare. Anunțul de ultimă oră al premierului Ciucă

Vine marea relaxare. Anunțul de ultimă oră al premierului Ciucă

Nicolae ciucaVine marea relaxare. Anunțul de ultimă oră al premierului Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă anunță măsuri de relaxare „în perioada urmatoare”, deoarece, crede oficialul, „este foarte clar că am intrat pe o linie descendentă”.

Ciucă a anunțat miercuri că a vorbit cu ministrul Sănătății Alexandru Rafila ca în perioada imediat următoare Guvernul să vină cu măsuri care să se preteze la nivelul situației concrete, având în vedere că Valul 5 este pe o linie descendentă și efectele Hotărârii de Guvern încetează la începutul lunii martie.

„Este foarte clar că în momentul de față în ceea ce privește valul 5 am intrat pe o linie descendentă și am discutat cu domnul ministru Rafila, urmând ca în perioada imediat următoare, ținând cont că la inceputul lunii martie urmează să își înceteze efectele Hotărârea de Guvern, să avem o analiză cât se poate de concretă și să venim cu măsuri care să se preteze la nivelul situației concrete.”, a declarat miercuri premierul Nicolae Ciucă, la începutul ședinței de Guvern.

Situația epidemiologică se îmbunătățește

Premierul a spus că decizia vine după ce a analizat rezultatele analizei demarate după 15 februarie la nivelul Ministerului Sănătății și a instituțiilor implicate în combaterea pandemiei de COVID-19.

„Ieri am avut peste 14.000 de infectări, avem în continuare peste 1000 de oameni la ATI, dar așa cum am înțeles de la domnul ministru (n.a Alexandru Rafila) există speranța ca în perioada următoare această tendință să fie descrescătoare ceea ce poate să genereze un alt set de măsuri pe care să-l avem în vedere la nivel guvernamental”, a mai declarat Nicoale Ciucă.

Starea de alertă este prelungită pentru 30 de zile în România începând cu 7 februarie.

author avatar
Andreea Vlad
927 afisari

3 COMENTARII

  1. ”avem în continuare peste 1000 de oameni la ATI” Aia de la ATI sunt cei naivi care s-au intepat.
    Mamelucule eu nu astept sa-mi dai tu voie sa fac una alta. Nu sunt sclavul tau.

  2. Bai Ciukalaule, adica bai obezule umflat, adica bai Cap de Pork, ca asa te alinta astia de la unitatea UM 230, ai invatat sa alergi macar la 400 metrii garduri, ca de nu, cand vin rusnacii prin vizita la tine prin Bukale, sa te intrebe de sanatate, aia te urca pe garduri !! Ha ha ha 🙂 Si la cat de pork umflat esti, nu te vedem bine, sa nu faci ceva avc si infarct, si raman miliardele furate de tine sa le pape altii, nu se face asa ceva !! Asa ca, atentie marita ce miscai bruste faci pe acolo, pe frontul de est, sa nu dea rusnacii astia cu ceva katiuse dupa tine, ca aia sunt cam prosti si salbatici de felul lor, si nu prea stau la discutii, daca nu le fdai ceasul si paltonul, te afuma aia, ca pe un cap de pork ce esti !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger