AcasăNewsVine iarna, vine şi frigul în case! Termoenergetica, veste cruntă pentru spitalul...

Vine iarna, vine şi frigul în case! Termoenergetica, veste cruntă pentru spitalul Fundeni şi 3 sectoare din Capitală

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunţă că aproximativ 450 de blocuri din sectoarele 2,4 și 6 ale Capitalei, precum și Institutul Clinic Fundeni și Institutul Oncologic Fundeni au rămas fără apă caldă și căldură din cauza unor noi avarii în rețeaua de termoficare.

Vor fi efectuate lucrări pe conducta magistrală DN 600 din zona Fundeni din Sectorul 2 al Capitalei – pusă în funcțiune în anul 1985, cu o vechime de peste 35 de ani.

Ce zone vor fi afectate

Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Șoselei Colentina și a străzilor Răscoala 1907, Pescarilor și Pâncota. Conducta magistrală DN 600 din zona Fundeni din Sectorul 2 al Capitalei – pusă în funcțiune în anul 1985, cu o vechime de peste 35 de ani.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură din punctele termice care alimentează un număr de aproximativ 260 de blocuri va fi sistată până marți, 15 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din strada Secuilor, Calea Șerban Vodă și Șoseaua Olteniței.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire pentru 7 puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 115 blocuri, Institutul Clinic Fundeni și Institutul Oncologic Fundeni, va fi sistată până în data de 16 noiembrie 2022, ora 23.00.

Apa caldă şi căldura, sistate până joi

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire pentru 5 punctele termice, care alimentează un număr de aproximativ 75 blocuri va fi sistată până miercuri, 17 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din străzile Valea Lunga, Vistiernicul Stravinos, Mohorului și Băbești.

De asemenea, vor fi lucrări și pe conducta magistrală Dn 700 în zona Bulevardului Iuliu Maniu – pusă în funcțiune în anul 1987, cu o vechime de 35 de ani.

author avatar
Andrei Ștefan
331 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri