AcasăNewsVine iarna! Ninsorile si gerul vor paraliza Romania

Vine iarna! Ninsorile si gerul vor paraliza Romania

Vești de ultimă oră despre vreme! Ninsori, dar și vânt și polei

Daca va plangeati ca deja e frig, trebuie sa stiti ca acesta este doar inceputul. Meteorologii anunta ca iarna isi va intra serios in drepturi incepand de sambata.

Vremea se va raci de la o zi la alta, iar de sambata, gerul va pune stapanire pe toata tara. Ninsorile nu se vor lasa deloc asteptate.

 

In aceasta saptamana, in Banat si Crisana, vor fi maxime de 3, chiar 4 grade Celsius. Din 7 decembrie, temperaturile vor scadea drastic. Temperturile vor fi doar negative si vor incepe ninsorile. In Transilvania, pana sambata, valorile maxime vor varia intre un grad si 3 grade. Din 7 decembrie, vor fi intre minus 2 si minus 5 grade si va ninge slab.

Pentru Moldova, vestile sunt si mai rele. Sunt anuntate maxime de 4 pana la 6 grade. Dupa 7 decembrie, maximele nu vor mai depasi minus 2, in unele zile urcand pana la zero grade. Si aici sunt asteptate ninsori slabe.

In Dobrogea, maximele vor fi de 4, chiar 6 grade, pana in 8 decembrie, de cand se anunta temperaturi intre minus 4 si minus 2 grade, in timpul zilei,  dar si ninsori slabe. Pentru Muntenia si Oltenia, meteorologii au vesti la fel de neplacute. Maximele vor fi intre minus 5 si minus 3 grade, in aceasta saptamana. De duminica, insa, acestea nu vor mai depasi minus 7 sau minus 5 grade. Si aici ninsorile vor fi prezente. Pentru iubitorii de munte, vestile sunt destul de bune, in timpul zilei, vor fi intre minus 2 grade, temperatura urcand pana la 2 grade, iar, din 7 decembrie, vor fi minus 6 sau chiar minus 10 grade. Ninsorile vor fi mai consistente aici, asadar se va putea schia.

author avatar
Andra Nesu
1.621 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger