AcasăNewsVine iarna, hai sa promovam ciresele! Pe bani grei!

Vine iarna, hai sa promovam ciresele! Pe bani grei!

Skarlatos Pantelis incaseza bani grei pentru a promova fructele romanesti

Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie, iar romanul se apuca toamna sa-si promoveze ciresele de mai. Nu gratis, ci printr-o firma care incaseaza aproape un milion de euro.

Skarlatos Pantelis (dreapta) incaseza bani grei pentru a promova fructele romanesti

Chiar daca iarna se apropie incet, dar sigur, Organizatia Interprofesionala Nationala Prodcom Legume Fructe din Romania, institutie de interes public aflata sub umbrela Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, s-a apucat sa promoveze ciresele.

Organizatia din Romania da 916.995 de euro ca sa pregateasca terenul pentru a invada Rusia si Ucraina cu cirese autohtone

Organizatia a acordat un contract de 916.995 de euro firmei elene EconomoTechniki, pentru a lauda fructele respective prin Rusia si Ucraina, semn ca romanii se pregatesc de exporturi masive in zona de Est.

Anul trecut, firma elena a incasat 1,3 milioane euro pentru a promova produsele provenite din agricultura ecologica in Germania si in Romania

Chiar daca seceta ne lasa de cativa ani fara recolte si importam pe banda rulanta fructe si legume, organizatia considera ca, aruncand aproape un milion de euro pe pliante si targuri, va consolida sectorul legumicol si fructifer.

Cirese à la grec

Si, fiindca noi nu suntem in stare sa facem agricultura, daramite sa ne promovam putinul pe care-l avem, contractul a fost oferit companiei EconomoTechniki din Grecia, condusa de Skarlatos Pantelis. Firma reprezentata de Pantelis nu este la primul contract cu institutiile din Romania, el castigand pe 11 septembrie un alt contract, de 78.000 de euro, iar la finele anului trecut, unul de 1,3 milioane euro, pentru a promova produsele provenite din agricultura ecologica in Germania si in Romania.

author avatar
Narcis Voica
629 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger